teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Acele etme ama,malum, ramazanın son günleriÇok teşekkür ederim hocam.
Acele etme ama,malum, ramazanın son günleriÇok teşekkür ederim hocam.
Acele etme ama,malum, ramazanın son günleri
Senin ki azcikin daha bekleyebilir☺
Hocam rica etsem bu modelin orjinal son yazilimini alabilirmiyim.
suan icin memnunun tv den. modlamayla ugrasiyorum. vestel 58u9500 yazilim atip deneyecegim olurda sikinti olursa elimde orjinal yazilimi bulunsun. diyer orjinal dosyalari cektim tv den. ama cekirdek yazilimi cekemedim.
testlerden sonra regal 58 hakkinda paylasimda bulunmak istiyorum
mb70 anakart ful sistemde yok .yazılım kaynaklı olduğunu düşünmüyorum işlemci reball yapılması gerekli.Arkadaşlar merhaba televizyonum Vestel 42pf9040 kendisiyle mutlu mesut yaşarken 2 gündür tvyi açamıyorum. Açtığım zaman power ışığı yanıp sönmeye başlıyor ve hiç durmuyor televizyonada hiç bir görüntü gelmiyor. Full yazılım denemek istiyorum, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
mb81 anakartlı cihazdaki sorun nedir.?
etiketli tv nin yazılımına ihtiyacım var ... tşk ederim ...hayırlı işler ...
stn-by ışığı sürekli yanık vazimb81 anakartlı cihazdaki sorun nedir.?
stn-by lşığı sürekli yanık kalmış .tepki vermiyormb81 anakartlı cihazdaki sorun nedir.?
ful
Arkadaşlar merhaba televizyonum Vestel 42pf9040 kendisiyle mutlu mesut yaşarken 2 gündür tvyi açamıyorum. Açtığım zaman power ışığı yanıp sönmeye başlıyor ve hiç durmuyor televizyonada hiç bir görüntü gelmiyor. Full yazılım denemek istiyorum, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
mb81 kurtarmayı deneyin düzelmezse nand ı yazılması gerekebilir.stn-by ışığı sürekli yanık vazi
stn-by lşığı sürekli yanık kalmış .tepki vermiyor