Regal yazılımını yüklüyeceğim smr değerini yükseltmek için..Hareketli görüntülerde yaşanan sorunu çözmeyi deniyeceğim..yeni bir kart olan MB230 ana kart mevcuttur henüz paylaşılmadı.
ayrıca neden talep ettiniz merak ettim ?
Regal yazılımını yüklüyeceğim smr değerini yükseltmek için..Hareketli görüntülerde yaşanan sorunu çözmeyi deniyeceğim..yeni bir kart olan MB230 ana kart mevcuttur henüz paylaşılmadı.
ayrıca neden talep ettiniz merak ettim ?
malesef yok bu cihazın donanımı düşük kalıyor yazılım çözüm olmazBu TV için tam sistem güncellemesine ihtiyacım var, sistemim 2014
sizde var mı ?
Teşekkürler
![]()
Anladım, öyle basit olsa idi biz çoktan yapmıştık ? ayrıca sadece yazılımsal olsa idi biz çoktanRegal yazılımını yüklüyeceğim smr değerini yükseltmek için..Hareketli görüntülerde yaşanan sorunu çözmeyi deniyeceğim..
Full yazılım lazım, loading ?Anladım, öyle basit olsa idi biz çoktan yapmıştık ? ayrıca sadece yazılımsal olsa idi biz çoktanramchomania ile çözmüştük
teşekkür ederiz........[Gizli İçerik]
Anladım, öyle basit olsa idi biz çoktan yapmıştık ? ayrıca sadece yazılımsal olsa idi biz çoktanramchomania ile çözmüştük
Senin ki azcikin daha bekleyebilirFull yazılım lazım, loading ?
Yok la benim için demedim, yukarıdaki arkadaş kurcalıyor ya ?Senin ki azcikin daha bekleyebilir☺
He mobildeyim bakamam ki ?Yok la benim için demedim, yukarıdaki arkadaş kurcalıyor ya ?
F fikoloji ,Arkadaşlar merhaba televizyonum Vestel 42pf9040 kendisiyle mutlu mesut yaşarken 2 gündür tvyi açamıyorum. Açtığım zaman power ışığı yanıp sönmeye başlıyor ve hiç durmuyor televizyonada hiç bir görüntü gelmiyor. Full yazılım denemek istiyorum, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
![]()