Regal yazılımını yüklüyeceğim smr değerini yükseltmek için..Hareketli görüntülerde yaşanan sorunu çözmeyi deniyeceğim..yeni bir kart olan MB230 ana kart mevcuttur henüz paylaşılmadı.
ayrıca neden talep ettiniz merak ettim ?
Regal yazılımını yüklüyeceğim smr değerini yükseltmek için..Hareketli görüntülerde yaşanan sorunu çözmeyi deniyeceğim..yeni bir kart olan MB230 ana kart mevcuttur henüz paylaşılmadı.
ayrıca neden talep ettiniz merak ettim ?
malesef yok bu cihazın donanımı düşük kalıyor yazılım çözüm olmazBu TV için tam sistem güncellemesine ihtiyacım var, sistemim 2014
sizde var mı ?
Teşekkürler
Anladım, öyle basit olsa idi biz çoktan yapmıştık ? ayrıca sadece yazılımsal olsa idi biz çoktan ramchomania ile çözmüştükRegal yazılımını yüklüyeceğim smr değerini yükseltmek için..Hareketli görüntülerde yaşanan sorunu çözmeyi deniyeceğim..
Full yazılım lazım, loading ?Anladım, öyle basit olsa idi biz çoktan yapmıştık ? ayrıca sadece yazılımsal olsa idi biz çoktan ramchomania ile çözmüştük
teşekkür ederiz........[Gizli İçerik]
Anladım, öyle basit olsa idi biz çoktan yapmıştık ? ayrıca sadece yazılımsal olsa idi biz çoktan ramchomania ile çözmüştük
Senin ki azcikin daha bekleyebilirFull yazılım lazım, loading ?
Yok la benim için demedim, yukarıdaki arkadaş kurcalıyor ya ?Senin ki azcikin daha bekleyebilir☺
He mobildeyim bakamam ki ?Yok la benim için demedim, yukarıdaki arkadaş kurcalıyor ya ?
F fikoloji , TEKNOWEST , By_TrolArkadaşlar merhaba televizyonum Vestel 42pf9040 kendisiyle mutlu mesut yaşarken 2 gündür tvyi açamıyorum. Açtığım zaman power ışığı yanıp sönmeye başlıyor ve hiç durmuyor televizyonada hiç bir görüntü gelmiyor. Full yazılım denemek istiyorum, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.