A Çevrimdışı

abtmusic

Yeni Üye
17 May 2020
21
41
Sadece uygulamalar icin güncellemek istiyorsaniz baska sorun yoksa sizin tv nizin anakarti mb95; artik smart menü uygulamalarini teknik özellikleri yetrsiz geldigi icin calistiramiyor,herhangi bir yazilimin faydasi olmayacaktir.Youtube ve netflix icin alt sinir anakart mb97.Forumdaki android box tavsiyelerini inceleyebilirsiniz.

Cevap için çok tşkler bazen donmada oluyor yazılım güncelleştirme yine de yapsak iyi olur hocam benim tv nin yazılım dosyları ve yükleme talimatı için yardımlarınızı rica ediyorum android box dan bahsetmişsiniz ayrı yüklenen bir dosyamı veya hangi link den inceleyebilirim destekleriniz için çok tşk ederim değerli diğer hocalarımında yardımlarını rica ediyorum saygılar

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
hayırlı ramazanlar elimde seg marka tv var 17mb96 kart vardı üzerinde dahili uydusu bozulduğu için 17mb97 vestel kartı ile değiştirdim fakat ses yok kulaklıktan ses geliyor hoparlörde ses yok yardımcı olabilirmisiniz
Konu yeri bu konu değil,yanlış yerde yazmışsın ama sorayım yine de ,hoparlör kabloları takıldı mı :alala

S Çevrimdışı

Safgucu

Yeni Üye
18 May 2020
3
30
20200518_011657531d778bd4763365.jpg

Hayırlı ramazanlar hayırlı sahurlar. Tv, Smart tv yi açınca cogu zaman kendi kendine kapanıyor aciliyor bazen de normal tv listesinde iken yapiyor
Ssiptv ye girince ses var görüntü yok, yazılım guncellemesi lazim dediler ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
MB95 kartlı bir tv :)
Hiç elleme ,bunda zaten artık smart yok gibi bir şey oldu, üstelik 338c yazılım var üzerinde ,çok eski yani.Çalışan bir tvyi üstelik bu zamanda kenara koymanı istemem açıkçası sevgili abtmusic :ok
Cevap için çok tşkler bazen donmada oluyor yazılım güncelleştirme yine de yapsak iyi olur hocam benim tv nin yazılım dosyları ve yükleme talimatı için yardımlarınızı rica ediyorum android box dan bahsetmişsiniz ayrı yüklenen bir dosyamı veya hangi link den inceleyebilirim destekleriniz için çok tşk ederim değerli diğer hocalarımında yardımlarını rica ediyorum saygılar
Bir üst mesajda yazdım cevabımı ,bu tv nin güncel yazılımı yok maalesef :)

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
20200518_011657531d778bd4763365.jpg

Hayırlı ramazanlar hayırlı sahurlar. Tv, Smart tv yi açınca cogu zaman kendi kendine kapanıyor aciliyor bazen de normal tv listesinde iken yapiyor
Ssiptv ye girince ses var görüntü yok, yazılım guncellemesi lazim dediler ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.
aşağıdaki konuda mb120 güncelleme linkinde güncel kalsörü (mb 120 carbon 2,45,29,1) yazılımını yükliyebilirsiniz
[/URL]

S Çevrimdışı

Safgucu

Yeni Üye
18 May 2020
3
30
aşağıdaki konuda mb120 güncelleme linkinde güncel kalsörü (mb 120 carbon 2,45,29,1) yazılımını yükliyebilirsiniz
[URL='https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/categories/full-yazilim.35/[/URL]
Çok teşekkür ederim. Güncelleme işlemini nasıl yaparım bilgi verirseniz pek bilgim yok bu konularda. Yanlış iş yapmak istemem de ondan dolayı. Teşekkürler tekrardan.

L Çevrimdışı

lahoz66

Yeni Üye
2 Eki 2019
12
50
merhaba,
22FA5100B 22 LED TV
SN:7746492 700039
Televizyonum yazılım sonrası ekran ters oldu düzeltemiyorum lütfen yardım

Geri
Üst Alt