By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,803
Değişim ürünü olduğunu sistemden gördüm o yüzden sordum. Direk değişim mi diye soramadım. ? Tv sorunsuz çalışıyorsa yazılım yüklemeyin.değişim +fark verdim
Değişim ürünü olduğunu sistemden gördüm o yüzden sordum. Direk değişim mi diye soramadım. ? Tv sorunsuz çalışıyorsa yazılım yüklemeyin.değişim +fark verdim
Değişim ürünü olduğunu sistemden gördüm o yüzden sordum. Direk değişim mi diye soramadım. ? Tv sorunsuz çalışıyorsa yazılım yüklemeyin.
full;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.full yazılım yükleme anlatım;tıklayınız
mb 95 nasıl yazıolım atılıyoraaaaa
bende yüklemek istiyorum.
tv de sorun yoksa yazilimla iyilesebilecek hic bir özelligi yok,hatta yazilim esnasinda bozulma riski en fazla olan karttir.mb 95 nasıl yazıolım atılıyor
Teşekkür ederim yazılım oldu ama görüntünün sol tarafı hafiften tırtıklı panel yazılım var mıFull yazılım link
?
[Gizli İçerik]
teknohome PQ Profile for panel (17MB82 panel VES315WNDL-01)
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hi.. file does not openteknohome PQ Profile for panel (17MB82 panel VES315WNDL-01)
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
dosyalar aciliyor,panel dosyalari onlar ,tv ye panel dosyasi olarak usb op ile yükleyeceksiniz.Hi.. file does not open