TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Merhaba bu cihaz için full yazılım alabilir miyim? Cihaza eski sürüm yazılım yükledim görüntü gitti su anda.

20200517_114446.jpg
ful

A Çevrimdışı

abtmusic

Yeni Üye
17 May 2020
21
41
Merhabalar herkese Vestel 42PF8175 model televizyonumuz var youtube bağlanmıyor ve yazılımı eski v.3.3.8c yazıyor bilgilerinde yazılım güncellemesi için forum sayfada baktım aşağıdaki linkde full ve core yazılım atın denilmiş full indirdim fakat core yazılım linkini indirdiğimde farklı bir jpg dosyası inmekde doğru yerimi inceliyorum yardımlarınızı rica ediyorum tşkler

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Merhabalar herkese Vestel 42PF8175 model televizyonumuz var youtube bağlanmıyor ve yazılımı eski v.3.3.8c yazıyor bilgilerinde yazılım güncellemesi için forum sayfada baktım aşağıdaki linkde full ve core yazılım atın denilmiş full indirdim fakat core yazılım linkini indirdiğimde farklı bir jpg dosyası inmekde doğru yerimi inceliyorum yardımlarınızı rica ediyorum tşkler

Siz seri numarası paylaştınız mı o linkte başkasına ait full yazılım indirmiş olabilirsiniz eğer öyleyse yüklemeyin lütfen

A Çevrimdışı

abtmusic

Yeni Üye
17 May 2020
21
41
Değerli hocam bende forumda bazı makaleler de okudum sn numarasına göre değişiyor diye emin olmakiçin sorayım dedim işin kötü tarafı tv nın arkasına askı aparatı montalı ve seri no göremiyorum malesef tv menüden yazılım bilgilerne girdim hocam aşağıdaki linkde resim olarak ekledim hocam burdan yola çıkabilirmiyiz hangisi eklenecek diye yardımlarınızı rica ediyorum

PzppPZ.jpg

Son düzenleme:
Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Değerli hocam bende forumda bazı makaleler de okudum sn numarasına göre değişiyor diye emin olmakiçin sorayım dedim işin kötü tarafı tv nın arkasına askı aparatı montalı ve seri no göremiyorum malesef tv menüden yazılım bilgilerne girdim hocam aşağıdaki linkde resim olarak ekledim hocam burdan yola çıkabilirmiyiz hangisi eklenecek diye yardımlarınızı rica ediyorum

PzppPZ.jpg
Resim yüklerken lütfen forumun sistemini kullanın, TEKNOwest TEKNOWEST, F fikoloji ustalarım vakit bulurlarsa bakacaklardır

A Çevrimdışı

abtmusic

Yeni Üye
17 May 2020
21
41
tşk ederim yeni olduğum için kuralları bilmiyorum özür dilerim yardımlarınız için çok tşk ederim hocam

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
youtube bağlanmıyor ve yazılımı eski v.3.3.8c
Sadece uygulamalar icin güncellemek istiyorsaniz baska sorun yoksa sizin tv nizin anakarti mb95; artik smart menü uygulamalarini teknik özellikleri yetrsiz geldigi icin calistiramiyor,herhangi bir yazilimin faydasi olmayacaktir.Youtube ve netflix icin alt sinir anakart mb97.Forumdaki android box tavsiyelerini inceleyebilirsiniz.

omrdml Çevrimdışı

omrdml 

Aktif Üye
19 Eyl 2019
354
F fikoloji 22VF5012 serisi ürünlerin yazılımına sistemden ulaşabiliyor musunuz?

Bir mesajimda da belirtmiştim. Harici uydu takayım dedim. Hızlı bir çözüm olur dedim. Ama annem rica edince tekrar bir sormak istedim.

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
MB95 kartlı bir tv :)
Hiç elleme ,bunda zaten artık smart yok gibi bir şey oldu, üstelik 338c yazılım var üzerinde ,çok eski yani.Çalışan bir tvyi üstelik bu zamanda kenara koymanı istemem açıkçası sevgili abtmusic :ok

Geri
Üst Alt