TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
fulMerhaba bu cihaz için full yazılım alabilir miyim? Cihaza eski sürüm yazılım yükledim görüntü gitti su anda.
fulMerhaba bu cihaz için full yazılım alabilir miyim? Cihaza eski sürüm yazılım yükledim görüntü gitti su anda.
fulVestel 40FD7300. Bluetooth sorunundan ve youtube sorunundan full yazılım talep ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
|
Siz seri numarası paylaştınız mı o linkte başkasına ait full yazılım indirmiş olabilirsiniz eğer öyleyse yüklemeyin lütfenMerhabalar herkese Vestel 42PF8175 model televizyonumuz var youtube bağlanmıyor ve yazılımı eski v.3.3.8c yazıyor bilgilerinde yazılım güncellemesi için forum sayfada baktım aşağıdaki linkde full ve core yazılım atın denilmiş full indirdim fakat core yazılım linkini indirdiğimde farklı bir jpg dosyası inmekde doğru yerimi inceliyorum yardımlarınızı rica ediyorum tşkler
Resim yüklerken lütfen forumun sistemini kullanın, TEKNOWEST, F fikoloji ustalarım vakit bulurlarsa bakacaklardırDeğerli hocam bende forumda bazı makaleler de okudum sn numarasına göre değişiyor diye emin olmakiçin sorayım dedim işin kötü tarafı tv nın arkasına askı aparatı montalı ve seri no göremiyorum malesef tv menüden yazılım bilgilerne girdim hocam aşağıdaki linkde resim olarak ekledim hocam burdan yola çıkabilirmiyiz hangisi eklenecek diye yardımlarınızı rica ediyorum
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Estağfurullah öyle yaparsak daha doğru oluyortşk ederim yeni olduğum için kuralları bilmiyorum özür dilerim yardımlarınız için çok tşk ederim hocam
Estağfurullah öyle yaparsak daha doğru oluyor
Sadece uygulamalar icin güncellemek istiyorsaniz baska sorun yoksa sizin tv nizin anakarti mb95; artik smart menü uygulamalarini teknik özellikleri yetrsiz geldigi icin calistiramiyor,herhangi bir yazilimin faydasi olmayacaktir.Youtube ve netflix icin alt sinir anakart mb97.Forumdaki android box tavsiyelerini inceleyebilirsiniz.youtube bağlanmıyor ve yazılımı eski v.3.3.8c
MB95 kartlı bir tvDeğerli hocam bende forumda bazı makaleler de okudum sn numarasına göre değişiyor diye emin olmakiçin sorayım dedim işin kötü tarafı tv nın arkasına askı aparatı montalı ve seri no göremiyorum malesef tv menüden yazılım bilgilerne girdim hocam aşağıdaki linkde resim olarak ekledim hocam burdan yola çıkabilirmiyiz hangisi eklenecek diye yardımlarınızı rica ediyorum