F Çevrimdışı

firok33715

Aktif Üye
19 Şub 2020
231
Hocam mümkünse benin tv içinde full yazılım dosyasını paylaşabilir misin :)

Office-Lens-2decb955cb737ff62.jpg

L Çevrimdışı

lahoz66

Yeni Üye
2 Eki 2019
12
50
IMG_20200518_143208.jpg

Hocam bu cihazda yazılım sonrası ters ekran sorunu var lütfen yardım edin,
full yazılım dosyasını paylaşabilirseniz almak isterim, yada önereceginiz başka bir yol varsa tesekkür ederim

C Çevrimdışı

CHATİXX

Yeni Üye
16 May 2020
1
31
s.a. beyler ben yeniyim bana yardımcı olabilirmisiniz benim vestel 32 ph 5065 tv m var. ben bu tvye yeni guncel yazılım atmak istedim internetten indirdim yazlımı sitelerden sonra tv hem bozuk hemde ters görüntü almaya başladım lütfen bana yardımcı olabilirmisiniz allah rızası için bu tvye uygun yazılım hangisidir

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
s.a. beyler ben yeniyim bana yardımcı olabilirmisiniz benim vestel 32 ph 5065 tv m var. ben bu tvye yeni guncel yazılım atmak istedim internetten indirdim yazlımı sitelerden sonra tv hem bozuk hemde ters görüntü almaya başladım lütfen bana yardımcı olabilirmisiniz allah rızası için bu tvye uygun yazılım hangisidir
seri no yazarmısın

L Çevrimdışı

lahoz66

Yeni Üye
2 Eki 2019
12
50
Hocam yardımınız için çok tesekkür ederim ancak buda işe yaramadı ekran hala ters.
Başka bir yöntem varmı acaba, full yazılım dosyası varsa paylaşabilirmisiniz.
panel dosyasını deneyin

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

panel dosyasını deneyin

Hocam yardımınız için çok tesekkür ederim ancak buda işe yaramadı ekran hala ters.

yokoono Çevrimiçi

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,618
73

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kurulum prosedürünü biliyor musunuz? Yazılım gibi değil.

L Çevrimdışı

lahoz66

Yeni Üye
2 Eki 2019
12
50
Kurulum prosedürünü biliyor musunuz? Yazılım gibi değil.

pq diye bir dosya açtım indirdiğim pcf ve ptf dosyalarını içine attım, dosyayı usb bellek içine atıp ,cihaza taktım, servis menüsüne girdim orada usb operetions yazan yere gelip tıkladım. Dogrumu yaptım acaba ,herhangi bir değişiklik olmadı ekran hala ters

yokoono Çevrimiçi

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,618
73
pq diye bir dosya açtım indirdiğim pcf ve ptf dosyalarını içine attım, dosyayı usb bellek içine atıp ,cihaza taktım, servis menüsüne girdim orada usb operetions yazan yere gelip tıkladım. Dogrumu yaptım acaba ,herhangi bir değişiklik olmadı ekran hala ters
Google translate
- Menüden çık
- uzaktan kumandadaki TV'yi kapatın
- TV'nin fişini çekin
- stby LED sönene kadar bekleyin
Çalışmazsa panel kodunu kaydedin.

Geri
Üst Alt