TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
55 U9500 55" 4k
SN:8346538901047
Merhaba; full yazılımını alabilirmiyim..
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
55 U9500 55" 4k
SN:8346538901047
Merhaba; full yazılımını alabilirmiyim..
mainboard ile panele giden lvds söket kablosunu kontrol edin.panelde sorun olabilirde.ekran üzerine ışık tutup bakın gölgeli olarak resim varmı varsa panel led bozulmuşturTeşekkürler ama yine aynı durum var siyah ekran kalıyor.
Yazılımı bulmak için tv arkasındaki barkodun fotoğrafını okunaklı çekip burada yayınlamalısın ki yazılımı bulunsunSELEM KOLAY GELSIN HAYIRLI RAMAZANLAR VESTEL TVYAZILIM BEN BULAMADIM
ves315wndb-2d-n13 bu yazılımı yükleyip deneyin.düzelirse profile dosyasını alıp buraya link olarak yüklerseniz.panel dosyası başka ustalarımıza lazım olurVESTEL 32HB500 17mb140 anakart tv hiç açılmıyordu yazılım ile düzeldi ama resim ters uygun panel yazılımı bulamadım yardım olan arkadaşlara minnettar olurum teşekkürler
Çalışıyorsa ve smart için düşünüyorsan,hiç elleme tv yi ,kart baya eski bu tvde.Merhaba vestel 42pf7175 Model Tv için Yazılım Mevcutmu şimdiden Teşekkürler.
Çalışıyorsa ve smart için düşünüyorsan,hiç elleme tv yi ,kart baya eski bu tvde.
Çalışıyorsa ve smart için düşünüyorsan,hiç elleme tv yi ,kart baya eski bu tvde.
Evet ,aynen sade tv gibi kullanacaksın artık ,gerçi benim tvlerde eski ,smart kullanmıyorum ama vestel ve üretimi hiç bir tvye dışardan uygulama yüklenmez maalesef ,en iyisi iptv desteği de olan -ki hepsinde var- bir box almakO zaman Ömrünün Geri Kalanını PC Monitörü Olarak Geçirmeye Hazır olsun Diyor Teşekkür Ediyoruz Hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yazılım Güncellemeden Apk şeklinde Herhangi bir uygulama Yüklemek Mümkünmüdür peki hocam yani youtube falan güncellesek en azından . Çünkü Hiç bir iş Görmüyor Şuan Smart Özelliği.
Evet ,aynen sade tv gibi kullanacaksın artık ,gerçi benim tvlerde eski ,smart kullanmıyorum ama vestel ve üretimi hiç bir tvye dışardan uygulama yüklenmez maalesef ,en iyisi iptv desteği de olan -ki hepsinde var- bir box almak
Teşekkür ederim ,iyi gecelerTekrar Teşekkürler Sayenizde Boş Boş arayıp vakit kaybından Kurtuldum İyi geceler
Ekrana vestel logosu geliyor ledler açık kalıyormainboard ile panele giden lvds söket kablosunu kontrol edin.panelde sorun olabilirde.ekran üzerine ışık tutup bakın gölgeli olarak resim varmı varsa panel led bozulmuştur