mb90_d8l_en.bin
mboot_spi.bin
usb_auto_update_A1.txt
başka rar çıkmadı hocam, içinden direk bu dosyalar çıktı. klasör filan oluşturmadan direk flash belleğin dizinine attım rar'dan çıkardığım bu üç dosyayı.
Ado hocam 47pf9090 17mb91 kartı epromla kurtardım bilginizePanel yazılımınızı istedim, diğerlerine zaman lazım biraz.
bana sadece 42pf9040 17mb70 panel yazılımını bulabilirmisinizAdo hocam 47pf9090 17mb91 kartı epromla kurtardım bilginize
Ado hocam 47pf9090 17mb91 kartı epromla kurtardım bilginize
bana sadece 42pf9040 17mb70 panel yazılımını bulabilirmisiniz
acil değil hocam gün içinde olabilir daha önce anakart mb90 ile değiştiNe kadar acil?
tamam hocam en kısa zamanda konu açıp anlatım yaparımHarika bir bilgi bu, Nasıl yaptığınızı detaylı paylaşan bir konu açabilirseniz belki olası meraklılara yolo göstermiş olursunuz
Acil değil ama gün içindeacil değil hocam gün içinde olabilir
Teşekkür ederim sıkıntı yokAcil değil ama gün içinde
Harikasınız
Ben mümkünse bir kaç gün bekleyebilirmisiniz diyecektim
Tamam hemen bakamam ama eve geçince ilgileneyim olur mu azizim? Biraz başım kalabalık da
Selamlar Değerli Kardeşim;
Yaşadıklarınız için üzgünüm lakin Servisimizin bu konuda yapabileceği bir şey yok maalesef.
MB9X serisinde 2.2.4.t den sonraki en vukuatlı sürümlerden birisidir bu. Aslında Bir dönem yatak odamdaki 48'' televizyonumda kullandığım ve çok da memnun olduğum bir anakarttır bu, Sorun şu ki özellikle internet desteğinin alımının çoğalması karşısında, İnternet destekli yayın yapanların yayın stratejilerindeki değişiklikler karşısında vs yetersiz kalan bir anakarttır bu. (Yetkili veya uzman görüşü değil şahsi fikrimdir)
Çok değil 1 veya 1,5 sene sonra MB100 lerin kullanıcıları da buna benzer sorunlar ile buraya yazmaya başlayacaklardır mutlaka.
Neyse bu çok başka bir tartışma konusu, biz kendi konumuza geri dönelim.
Ben size öncelikle sizin anakartınızın orijinal full yazılımına erişim veriyorum, Önce bu yazılımı ükleyin bu şekilde anakartı formatlamış olup bir deneme yapın lütfen, Bu esnada bu seri üzerinden çekirdek yazılım olan 3.7.6.s çekip ona da erişim açacağım size, Siz ben o yazılımı çekerken denemeyi yapmış olursunuz. Önce TV nin tepkisini bir tespit edelim.
Sonra 3.7.6. s ile upgrade edelim. (Çökme olasılığı var bakınız peşin peşin uyarayım)
Normalde çöken tv leri full yazılım ile yeniden ayağa kaldırıyoruz ancak söz konusu MB9X olunca buna garanti veremem.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Siz bu yazılımı yükleyip deneyin lütfen, sonrasına sonra bakalım.[/QUOTE
Adem bey, cevabınız için çok teşekkür ederim. yazilimi indirdim ama çökme riskini göze alamadiğim için şimdilik yazılımı arşivledim. Elimde 26" LCD Vestel HD bir tv var. inverter kısmı arızalı harici bir inverter kart taktim ama istediğim randımani alamadim. Aliexpresten 26" üniversal bir led kit sipariş ettim gelince panele takip çalıştıracağım. Yani elimde yedek bir tv olunca seg de yazilim denemesi yapabilirim. Tekrar teşekkür ederim bilgilerinizi paylaştığınız için.
[/QUOTE]Adem bey, cevabınız için çok teşekkür ederim. yazilimi indirdim ama çökme riskini göze alamadiğim için şimdilik yazılımı arşivledim. Elimde 26" LCD Vestel HD bir tv var. inverter kısmı arızalı harici bir inverter kart taktim ama istediğim randımani alamadim. Aliexpresten 26" üniversal bir led kit sipariş ettim gelince panele takip çalıştıracağım. Yani elimde yedek bir tv olunca seg de yazilim denemesi yapabilirim.
Biraz forumda okudum HO olana yazilim yüklenebilir diyor. Benim tv de MHO yazıyor bu gibi kodlarin ne anlama geldiğini nereden öğrenebilirim.
Tekrar teşekkür ederim bilgilerinizi paylaştığınız için.
bana sadece 42pf9040 17mb70 panel yazılımını bulabilirmisiniz
hocam daha önce mb70 kart mb90 ile değişmiştiSizin yazılım ile ilgileneceğim, gündüz sormayı unutmuşum, seri numarası nedir bu tv nin?