Sizin yazılım ile ilgileneceğim, gündüz sormayı unutmuşum, seri numarası nedir bu tv nin?
Merhaba
47PF9021 MB90 Anakartlı
SN:6969565300211
Mümkünse bu TV'nin full yazılımını gönderebilir misiniz? Servisten istedim ama vermiyorlar.
Sizin yazılım ile ilgileneceğim, gündüz sormayı unutmuşum, seri numarası nedir bu tv nin?
Biraz bekleyiniz yükleme yapıyorum şu an, bitince erişim açacağım size.Merhaba
47PF9021 MB90 Anakartlı
Mümkünse bu TV'nin full yazılımını gönderebilir misiniz? Servisten istedim ama vermiyorlar.
Merhaba
47PF9021 MB90 Anakartlı
Ful olarak en güncel sürüm bu maalesef. 45.23.39 çekirdek ile yükseltebilirsiniz istersenizAdo hocam vestel marka SN: 7596033 600269 , MB97 yazıyor. Şuan Sentor V.0.45.23.7 sürümü mevcut full yazılımı daha yeni sürümler var mıdır acaba, birde şuan ki yazılımı nasıl yedekleyebilirim yardımcı olabilir misiniz ?
Ado hocam değişimden gelen hitachi 55ht1800ud televizyonum 3. gününde arızalandı, yaklaşık 2 saat önce tv yi açıp youtubeden klip izlemek istedim, internet bağlantınız yok uyarısı verdi, ağ ayarlarına gidip kontrol ettiğimde önce kablosuz ağ gelmedi, tv yi kapatıp açtım kablosuz ağ geldi fakat hızlı bir şekilde sürekli gidip geliyordu, sonra yayındaki ses kesilip gelmeye başladı, sonra yayın tamamen gitti, sinyal yok uyarısı vermeye başladı, ilk kurulum yapıp tekrar yapılandırdım, türksat uydusunu görüp sinyal almasına rağmen kanal açtığımda sinyal yok uyarısı veriyor, anten kablosunu eski tv ye taktığımda kanallar açılıyor, servisle uğraşmaktan sıkıldım, Ado hocam senden ricam full yazılımını verebilirmisin, full yükleyip denemek istiyorum, olmazsa servis çağırıcam,
sn: 7989733 800088
Tanımlı daha düşük seviyede yazılım olsa onunla dene derdim ama başka yazılım yok zaten. Servis müdahalesi gerekir maalesef.
sn: 6946756 200573
17mb81-2
Ado üstadım merhaba, TV'yi servise götürdüm ertesi gün aradılar "abi arıza neydi? biz televizyonu fişe taktık açıldı" dediler, içimden güldüm biraz (evde 3 farklı prizde denedim açılmadı, servis yüzü gördü ya hemen açıldı). TV yi aldım eve geldim, farklı bir flash bellek ile de verdiğin yazılımı kurdum. Şu an sorunsuz kullanıyorum. Her şey için çok teşekkür ederim üstadım, başarıların daim olsun. Saygılar.
Merhaba
MB90
Seri No : 6975078 300148
Bu tv ye ait full yazılım elinizde varsa gönderebilirmisiniz.
nasıl yükseltebilirim hocam, nasıl yapılıyor bir sorun olur mu?Ful olarak en güncel sürüm bu maalesef. 45.23.39 çekirdek ile yükseltebilirsiniz isterseniz