jacabojacabo Çevrimdışı

jacabojacabo

Aktif Üye
18 May 2019
272
50
---Hocam Smarttan-iptv' den vazgeçtim.
---TElevizyon açılmıyor VESTEL logosundan kalıyor.
---full yazılım yüklenmesi lazım ama yazılım nerde kimde bilmiyorum.
---burada ihtiyacımı paylaştım.
---sana full yazılım veriyim diyen olmadı.
---serino paylaş dediler, paylaştım bi dönüş olmadı...
---yazılımı temin etmesi bir kaç gün falan mı sürüyor acaba - hiç bilmiyorum.
---şu korona virüsü gününde çoluk çocuk evde tv siz oturuyoruz...
---Yani Sevgili ustam sende de full yazılım varsa bana yardımcı olurmusun ?
tv nin kapaktaki seri barkod resimi tam çekip yükleyin modele ve seriye göre yazılım forumda verilir

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
ustam selamlar.benim anlıyamadığım neye göre çalışan tvlere yazılım atıyorlar.zaten vestel destek sayfasından bu yüzden tüketicilerin yanlış
yazılım yükleme yaptıkları için yazılım sayfasını kapattı.bu seferde tamirciler fırsatcılık yapıyor 150 tl civarı fiyat biçiyorlar zaten çıkma mainboardın fiyatı belli 150 tl ile 200 arasında.
Elimizden geldiğince her mecrada bilgi vermeyi geçtik bağırıyoruz artık mb9x lere dokunmayın, çalışıyorsa ellemeyin diye.

Kimseyi suçlayamıyorum usta, yeterince etkin şekilde kitlelere ulaşamamışız ki vatandaş halen hata yapabiliyor.

R Çevrimdışı

ramazan_bak 

Yeni Üye
23 Nis 2020
17
42
Vestele3107a718d2d6f03.jpg

ETİKETİNİ PAYLAŞTIGIM VESTEL TV' NİN FULL YAZILIMI LAZIM.

lütfen bi yardımcı olun...

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
ustam selamlar.benim anlıyamadığım neye göre çalışan tvlere yazılım atıyorlar.zaten vestel destek sayfasından bu yüzden tüketicilerin yanlış
yazılım yükleme yaptıkları için yazılım sayfasını kapattı.bu seferde tamirciler fırsatcılık yapıyor 150 tl civarı fiyat biçiyorlar zaten çıkma mainboardın fiyatı belli 150 tl ile 200 arasında.
Elimizden geldiğince her mecrada bilgi vermeyi geçtik bağırıyoruz artık mb9x lere dokunmayın, çalışıyorsa ellemeyin diye.

Kimseyi suçlayamıyorum usta, yeterince etkin şekilde kitlelere ulaşamamışız ki vatandaş halen hata yapabiliyor.
İşin aslı buradan yüklenen yazılımlarla tvsi uçanların sayısı çok az ,9x ler dahil ,kişi bakıyor arkadaşı güncelleme yapmış ballandıra ballandıra anlatıyor ,kendi tvsi 4-5 yıl eski ,onda yok bazı uygulamalar,ve kendine yazılım istiyor , ki belki o da bazı uygulamalara kavuşur diye düşünüyor.Şunu açıkça yazayım ,bir çok kişiye 9x serisi kartı olduğundan yazılım zaten verilmiyor ki zaten seri numarasına göre verilir yazılımlar ,o kişi buradan bulamayınca-alamayınca farklı forum ve sitelerden alıyor ,ve tv puf.
Bir çok kullanıcıya özellikle soruyorum ,"yazılımı aldığın linki ver bakayım ne yüklemişsin" diye ,bakıldığında kesinlikle hatalı yazılım yüklenmesi çıkıyor,bir oran belirlemedim bu konuda ama az değil maalesef.
Birde profillerle oynayanlar uçuruyorlar tvlerini genellikle ,o da " şu varmış,açayım ,bu da varmış açayım" demekten oluyor ,herşeyi açınca tv kısır döngüye giriyor ,bunun oranı epey fazla ,çünkü servis menüye bakıyorum ,tv kullanım saati ve profil numarası değişmemiş ama sorduğun zaman " abi yazılımdan oldu, 3 haftadır kullanıyorum birşey yoktu" v.s cevaplar geliyor ,ama olan olmuş oluyor ,biraz deşince profilden çıkıyor nedeni :)
Yani "neden" sorusunun cevabı yazdıklarım genelde, ve ikisinin oranını toplarsak baya yüksek maalesef.

jacabojacabo Çevrimdışı

jacabojacabo

Aktif Üye
18 May 2019
272
50
İşin aslı buradan yüklenen yazılımlarla tvsi uçanların sayısı çok az ,9x ler dahil ,kişi bakıyor arkadaşı güncelleme yapmış ballandıra ballandıra anlatıyor ,kendi tvsi 4-5 yıl eski ,onda yok bazı uygulamalar,ve kendine yazılım istiyor , ki belki o da bazı uygulamalara kavuşur diye düşünüyor.Şunu açıkça yazayım ,bir çok kişiye 9x serisi kartı olduğundan yazılım zaten verilmiyor ki zaten seri numarasına göre verilir yazılımlar ,o kişi buradan bulamayınca-alamayınca farklı forum ve sitelerden alıyor ,ve tv puf.
Bir çok kullanıcıya özellikle soruyorum ,"yazılımı aldığın linki ver bakayım ne yüklemişsin" diye ,bakıldığında kesinlikle hatalı yazılım yüklenmesi çıkıyor,bir oran belirlemedim bu konuda ama az değil maalesef.
Birde profillerle oynayanlar uçuruyorlar tvlerini genellikle ,o da " şu varmış,açayım ,bu da varmış açayım" demekten oluyor ,herşeyi açınca tv kısır döngüye giriyor ,bunun oranı epey fazla ,çünkü servis menüye bakıyorum ,tv kullanım saati ve profil numarası değişmemiş ama sorduğun zaman " abi yazılımdan oldu, 3 haftadır kullanıyorum birşey yoktu" v.s cevaplar geliyor ,ama olan olmuş oluyor ,biraz deşince profilden çıkıyor nedeni :)
Yani "neden" sorusunun cevabı yazdıklarım genelde, ve ikisinin oranını toplarsak baya yüksek maalesef.
usta zaten bu tvde 3 farklı mainboard kullanıldı mb91-mb97-98 bu yüzden tv çöküyor mb91 in yerine mb97-98 yazılım yüklediği için tv de sorun oluyor :)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
usta zaten bu tvde 3 farklı mainboard kullanıldı mb91-mb97-98 bu yüzden tv çöküyor mb91 in yerine mb97-98 yazılım yüklediği için tv de sorun oluyor :)
İşte dedim ya ,genelde farklı mecralardan alıyorlar ,buradan alamayınca ,bakmıyorlar ki MB kaç diye ,ama salt tek model tvden bahsetmedim ,genelden bahsettim ,sadece 9 serisi farklı yazılım yüklense yine iyi, 1mb lık boot dosyasını 2mblık flash atan mı ararsın ,yoksa tersi 2 mb ye ,1 mb atan mı ,yani belkide "onlar yapamamıştır ama ben yaparım" iç güdüsü de buna destek oluyordur kendilerine ,bilmiyorum artık sevgili jacabojacabo :)
(Bu arada sen nik mi değiştirdin,bana mı öyle geliyor :) )

R Çevrimdışı

ramazan_bak 

Yeni Üye
23 Nis 2020
17
42
bende bu modele uygun yazılım yok.sadece mb97/98 e ayit titanium_core yazılım var.yüklerim derseniz yüklerim.yarın full yazılım dosyasını ustalar foruma yükler
---Ustam MB97-98 yazılımını bu siteden indirdim denedim olmadı.
---FULL yazılımı lazım
---Ben gündüz işe gidiyorum. evde 3 tane çocuk var. televizyon onları biraz sakinleştiriyordu :)
---Ustalar inşallah yüklerde - Sağlığınıza duacı olurum..

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
---FULL yazılımı lazım
---Ben gündüz işe gidiyorum. evde 3 tane çocuk var. televizyon onları biraz sakinleştiriyordu :)
Ellerinde var ise kesin yüklerler ,merak etme ,indirdiğin yazılım olmazdı zaten,çünkü çekirdek yazılımdı o ,kumanda ile yüklenmiyor ,yani o yazılımın yüklenmesi için tvnin çalışır olması gerekiyordu,yüklenmesi farklıdır çünkü.

jacabojacabo Çevrimdışı

jacabojacabo

Aktif Üye
18 May 2019
272
50
adem usta
İşte dedim ya ,genelde farklı mecralardan alıyorlar ,buradan alamayınca ,bakmıyorlar ki MBkaç diye ,ama salt tek model tvden bahsetmedim ,genelden bahsettim ,sadece 9 serisi farklı yazılım yüklense yine iyi, 1mb lık boot dosyasını 2mblık flash atan mı ararsın ,yoksa tersi 2 mb ye ,1 mb atan mı ,yani belkide "onlar yapamamıştır ama ben yaparım" iç güdüsü de buna destek oluyordur kendilerine ,bilmiyorum artık sevgili jacabojacabo :)
(Bu arada sen nik mi değiştirdin,bana mı öyle geliyor :) )
usta iftardan sonra 24inç 24HE2001 hitachi smart led tv kurdum internetten müşteri almış müşteriye dedim bu tv ithal dedim mb211 mainboard takılı
youtube ve google arama motoru diğer uygulamalar çalışıyor sadece netflix çalışmıyor servis arkadaşa sordum bunlar desteklemiyo ve garantisi olmaz
dedi.ben bilmiyommu modlama ile netflix i açmasını tv çalışıyor bu şekilde çalışacak dedim grantisi de yok niye başıma bela ediyim kurdum tv yi
modlama yapcam tv çökecek birde yazılım arıyacam :) başımıza bela oldu ip tv ve netflix.sanki ben servisiyim beni arıyolar youtube çalışmıyo netflix
çalışmıyo diye.androd box alcan diyom pahalı diye yanaşmıyolarda bedava olacakya bu seferde tv ler yanlış yazılım ile çöküyor

jacabojacabo Çevrimdışı

jacabojacabo

Aktif Üye
18 May 2019
272
50
---FULL yazılımı lazım
arkadaşım senin tv de mb91 mainboard takılı siz en iyisi adem ustaya kartı gönderin flash sökülüp yazılımı yükler eski halini alır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim Ustam.Hayırlı geceler.
ramazan arkadaşım bu core yazılımı yükle yazılımı alacakmı deneyin mb97 veya 98 de olabilirde

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt