teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Eğer yazdığım durum oldu ise maalesef yüklenmez ,en azından ben öyle biliyorum ?dogru dosyayı flaş bellege yüklersek yüklenmezmi usb den
Eğer yazdığım durum oldu ise maalesef yüklenmez ,en azından ben öyle biliyorum ?dogru dosyayı flaş bellege yüklersek yüklenmezmi usb den
orjinal yazılımı nerden bulacaz denemek icin nasıl yuklenecez yani anakartmı almam gerekecek şimdiEğer yazdığım durum oldu ise maalesef yüklenmez ,en azından ben öyle biliyorum ?
Kesin olarak "evet" demiyeyim ,kart almak zorunda değilsin sanırım ,sadece flash dışarıdan programlanacak ,ama bu işi yapacak bulunmazsa eğer o zaman bakılır kart ,ama önce dostlarımdan bir cevap gelsin bakalım ,belki ben yanlış düşünüyor da olabilirim ,çünkü elimdeki mb90 ların tümü 2 mb bendeki, gerçi tekrar yazayım ,"benim elimdeki mb90 yazılımları 2 mb" ,acele etme ve hemen telaşa girmeorjinal yazılımı nerden bulacaz denemek icin nasıl yuklenecez yani anakartmı almam gerekecek şimdi
yani nedemek istediğiniz, anlamadım17MB90'da MX25L1605D flash bellek vardır.
arkadaşım nand flash ve spi flash sökülüp dump yüklenip üzerine fulll yazılım usb den yüklenmesi lazım.stndbay led yanmıyosa flash üzerinden yazılım almaz.bana yakın şehirdeyseniz yardımcı olurumevet normal calışırken cektim sonra yazılım yeni yazılım yükleyeyim dedim birdaha acılmadı ışık dahi yanmıyor yuklemeye calışdıgım dosyaların resimlerini cektim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
arkadaşım mb81-2 mainboard ise nand flash dupmp yüklenip usb üzerinden full yazılım yüklenecek.bana yakın şehirdeyseniz yardımcı olurumAlet elektrik almıyor USB bellekteki ışık ta yanmıyor.
arkadaşım nand flash ve spi flash sökülüp dump yüklenip üzerine fulll yazılım usb den yüklenmesi lazım.stndbay led yanmıyosa flash üzerinden yazılım almaz.bana yakın şehirdeyseniz yardımcı olurum
HAyırlı akşamlar.Birde bana yardım edebilirmisiniz_?arkadaşım mb81-2 mainboard ise nand flash dupmp yüklenip usb üzerinden full yazılım yüklenecek.bana yakın şehirdeyseniz yardımcı olurum
elimde tv yok kargo ile besleme kartı ve mainboardı gönderi yaparsan flası yazarım.full yazılımı yüklerim sen sadece tv ye takarsın ekran görüntü bozuk çıkarsa panel yazılımı servis menüden yüklersin.fiyatta bişey yaparımbursadayım tv tamircisi 150 150 TL İSTEDİ BENDE YENİ ANAKART alırım daha iyi 10 yıllık kart ustundeki sonucda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
[QUOTE = "jacabojacabo, yayın: 170144, üye: 7261"]
arkadaşım nand flash ve spi flash sökülüp dump yüklenip üzerine fulll yazılım usb den yüklenmesi lazım.stndbay led yanmıyosa flash üzerinden yazılım almaz.bana yakın şehirdeyseniz yardımcı olurum
[/QUOT bilgisyarlamı yuklenecek yüklemek icin ne lazım
yardımcı olurum.ustam sizin tv nin sorun neydiHAyırlı akşamlar.Birde bana yardım edebilirmisiniz_?
vestel tv lerde mb9xx serilerde youtube gibi ve ip tv özellikler çalışmıyor.servis menüden tv yi tekrar resetleyip kurulum yapın.smart özelliklerHayırlı akşamlar hocam.
---sorunumu yukarıda paylaştım ama tekrar buraya yazmamda bi sakınca yoktur diye düşünerek buraya yazaıyorum.
---3D SMART 65FA8500 65" LED TV me youtube çalışmadıgı için sizin önermiş oldugunuz Mb97-98 carbon update yi indirerek update yaptım.
Sorunsuz youtube izlemeye başladım...
---2 gün sonra, Ott playerda film izlerken modemden kaynaklı internetim kesilince haliyle tv dondu.
EXİT tuşu ile smart menüsünden çıkış yapabildim ( normalde tv' yi kapatıp açmayınca hiç bir şekilden ott playerdan çıkamıyordum. )
---Bu arada internetim geldiği için tekrar smart menüsüne girdigimde ilk defa samart menüye giriyormuşum gibi hoş geldin ekranı ve kullanıcı sözleşmesi onayı çıktı.
( bunu da arada bir yapıyordu o yüzden pek umursamayarak onaylayıp tekrar OTTPlayer izlemeye başladım. )
---Film izlerken tekrar internetim gitti.
---Bu sefer EXİT tuşu ile çıkış yapamadım.
---Kumandanın kapatma tuşu ile TV' yi yapattım.
---TV' yi tekrar açtığımda VESTEL logosu ekranda kalıyor alttaki mavi ışık sakin bir şekilde yanıp yanıp sönüyor...
---Uzun süreler beklememe rağmen TV, VESTEL LOGO' sunda TAKILI KALDI açılmıyor.
---www.tavsiyeforumu.com sitesinden indirmiş oldugum Mb97-98 carbon updateyi kumandanın ok tuşuna basılı tutarak yapmaya çalıştım ( YEMEDİ ) hiç bir degişiklik olmadı.
---Kocaman televizyon elimde kaldı..
---Yardımlarınıza çok ihtiyacım var.
---Lütfen yardımlarınızı esirgemeyin.
Sonuç olarak : TV, VESTEL LOGO' sunda TAKILI KALDI açılmıyor.
Bu noktadan sonrası usb den olmaz ne yazık ki.dogru dosyayı flaş bellege yüklersek yüklenmezmi usb den
ustam selamlar.benim anlıyamadığım neye göre çalışan tvlere yazılım atıyorlar.zaten vestel destek sayfasından bu yüzden tüketicilerin yanlışBu noktadan sonrası usb den olmaz ne yazık ki.
Nand flash yazılacak. Bursada sağlam ustamız var, dilerseniz kendisinin iletişim bilgilerini paylaşırım. Veya dilerseniz bir çok üyemize yaptığımız gibi, forum ailemizden herkese yardımcı olmaya çalıştığımız için bana da sevk edebilirsin ücretsiz hallederiz.
Önce Birol usta ile görüşelim, kargosuz orada yaptırabilirsin, sadece kargo ücreti ödeyerek bizde ücretsiz yaptırabilirsin, forumda birçok esnaf arkadaşımız ustamız var onlar da destek olurlar neticede bu aile içerisinde kendinize uygun bir çözüm mutlaka bulursunuz