jacabojacabo Çevrimdışı

jacabojacabo

Aktif Üye
18 May 2019
272
50
TElevizyon çalışırken menüsüne girip bakmıştım Mb98 yazıyordu...
Resmini de çekmiştim ama şuan bulamadım.
MB 97-98 carbon yazılımını yükleyince youtube çalışmaya başladı 2 gün kullandım sonrasında tv çöktü..
TEkrar nasıl ayaga kaldırcam bilmiyorum...
FULL yazılım veren olsada bi denesem.Yoksa servisine başvurcam
ramazan arkadaşım gönder mainboardı flashı yazıyım senin tv yi kurtaralım

K Çevrimdışı

kardas7178

Yeni Üye
12 Nis 2020
1
52
Arkadaşlar Televizyonum 42FA8200 anakart bilgileri resimde görüldüğü gibi google girdiğimde ne youtube ne de netfiks açıyor. üzerindeki yazılımda en son 14.12.2015 tarihli yeni yazılım var mı acaba bana nasıl yardımcı olursunuz bu konuda acemiyim.

WIN_20200430_02_44_15_Pro.jpg

R Çevrimdışı

ramazan_bak 

Yeni Üye
23 Nis 2020
17
42
Evet ,bende baktım şimdi ,MB91 görünüyor :alala Eee,nasıl çalıştı 2 gün bu tv :)
---Evet hatta şöyle birşey oldu.
---Bu update de Netflix in de var oldugunu yazmışlardı bende sevinerek indirdim ve yükeledim.
---Yükleme sonrasında Netflix yoktu .çok üzülmedim çünkü ben daha çok youtube kullanıyorum ve youtube çalışmıştı.
---Bu updateden önce internet hızını test et kısmında 22384 kbps gibi birşeyler yazıyordu.( 5 haneli numara )
---Bu updateden sonra internet hızını test et kısmında 8 Mbps yazmaya başladı.( tek haneli numara )
---Bende acaba update sonrasında internet hızım mı düştü dedim çünkü ott player izlerken takılmaya başladı.
---Cep telefonumun internet paylaşımını açtım ve ona baglandım internet hızı 12 Mbps gösterdi.
---Halbu ki evde kablosuz baglandıgımda speed test sonucu 94 Mbps. ve tv kabloyla baglı.
---Neyse Mb97-98 dediğim updateyi bu şekilde 2 gün kullandım.
---sonrasında bir gün internet gitti tvyikapatıp açmam gerekiyordu ve açılmadı...
Şimdi ben ne yapcam, çok canım sıkkın...

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Arkadaşlar Televizyonum 42FA8200 anakart bilgileri resimde görüldüğü gibi google girdiğimde ne youtube ne de netfiks açıyor. üzerindeki yazılımda en son 14.12.2015 tarihli yeni yazılım var mı acaba bana nasıl yardımcı olursunuz bu konuda acemiyim.

WIN_20200430_02_44_15_Pro.jpg
İkisi de bu kartta pek olmaz ,çalışıyor tv ,bence hiç elleme ,en alttan 2.ci sırada Opera3.6 yazıyor ,eski bir versiyon tarayıcı için,ucuz yollu bir android box al en iyisi ,bende de var bu kartlı tv çünkü :ok

R Çevrimdışı

ramazan_bak 

Yeni Üye
23 Nis 2020
17
42
---Bu update de Netflix in de var oldugunu yazmışlardı bende sevinerek indirdim ve yükeledim.
---Yükleme sonrasında Netflix yoktu .çok üzülmedim çünkü ben daha çok youtube kullanıyorum ve youtube çalışmıştı.
---Bu updateden önce internet hızını test et kısmında 22384 kbps gibi birşeyler yazıyordu.( 5 haneli numara )
---Bu updateden sonra internet hızını test et kısmında 8 Mbps yazmaya başladı.( tek haneli numara )
---Bende acaba update sonrasında internet hızım mı düştü dedim çünkü ott player izlerken takılmaya başladı.
---Cep telefonumun internet paylaşımını açtım ve ona baglandım internet hızı 12 Mbps gösterdi.
---Halbu ki evde kablosuz baglandıgımda speed test sonucu 94 Mbps. ve tv kabloyla baglı.
---sonrasında bir gün internet gitti tvyikapatıp açmam gerekiyordu ve açılmadı...
Cep telefonumdan baglanınca NETFLİX menüsü geldi içerisine girdim aboneliğim olmadıgı için vidyo izleyemedim.
sonra ev internetine baglanınca netflix kayboldu .tekrar deneme geregi duymadım çünkü bana netflix lazım degildi.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Yapılacak bir şey yok artık ,yazdığına göre sen 91 karta 97 yazılımı yüklemişsin ,flash çökmüş ,ama burada hiç kimse mb91 karta "MB98-98 yükle "diye tavsiyede bulunmaz öncelikle onu belirteyim ,yani bile bile lades yapılmaz ,kartın farklı çünkü ,bunda bir tuhaflık var bana göre.

R Çevrimdışı

ramazan_bak 

Yeni Üye
23 Nis 2020
17
42
Öncelikle full yaziliminizi bekleyip yüklemeyi deneyin..Eger olmazsa mb97 ve üstü anakart takma konusunda size yardimci olabilecek bir tamirci bulabilirseniz o ihtimali degerlendirin.
---işte FULL YAZILIM yok
---benim yapabilecegim tek şey FULL YAZILIM ı bulup denemek
---İnşallah burdan birileri bulurda bana verir.
---oda olmuyorsa artık Usta ellere gidecek...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yapılacak bir şey yok artık ,yazdığına göre sen 91 karta 97 yazılımı yüklemişsin ,flash çökmüş ,ama burada hiç kimse mb91 karta "MB98-98 yükle "diye tavsiyede bulunmaz öncelikle onu belirteyim ,yani bile bile lades yapılmaz ,kartın farklı çünkü ,bunda bir tuhaflık var bana göre.
---Bana kimse bunu yükle demedi yani kimseye suç atmıyorum.
---Ben kendim tavsiyeforum u okuyarak edindigim bilgiler dogrultusunda kimseye danışmadan yaptım.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
---iyi günler
---3D SMART 65FA8500 65" LED TV me youtube çalışmadıgı için sizin önermiş oldugunuz Mb97-98 carbon update yi indirerek update yaptım.
Sorunsuz youtube izlemeye başladım...

---işte FULL YAZILIM yok
---benim yapabilecegim tek şey FULL YAZILIM ı bulup denemek
---İnşallah burdan birileri bulurda bana verir.
---oda olmuyorsa artık Usta ellere gidecek...
Ben yukarıda kalın belirttiğim ve altta buna göre yazdığım sorumun cevabını alayım ,sana kim önerdi bu yazılımı,merak ettim doğrusu.

Geri
Üst Alt