R Çevrimdışı

ramazan_bak 

Yeni Üye
23 Nis 2020
17
42
Evet ama hepimiz zan altında kalıyoruz sevgili hosbulduk hosbulduk ,bu kabul edilebilir durum değil doğrusu ,üstelik her mesajda böyle yazıyordu ki ben bile MB98-97 kart sandım okuyunca :)
---Bakın abilerim bana birisi bunu yükle önerisinde bulunmadı.
---Öneri şu şekildeydi MB 97-98 anakart olan tvler bu updateyi yükleyebilir anlamında birşeyler yazıyordu.
---Bende kumandadan MENÜ 4725 yapıp baktım ki Mb98 yazıyor.
---ve update yi yükledim.
---Yükledikten sonrada sorun yok.
---buraya kadar TAMAM.
---sorunum şu 2 gün sonra Televizyonum bozuldu bu sorun da benden kaynaklı.
---Belki yanlış yükledim, belki yüklerken flash disk okumayı kesti .belki televizyon kendiliginden internetten update yapmak istedi ki belikide öyle çünkü internetim kesilince televizyonum bozuldu.
---Sizi zan altında bırakacak bir durum degil,ben kendimi suçluyorum.
SONUÇ : Vestel televizyonum bozuldu VESTEL logosunda kalıyor. benim tahminime göre yazılımı bozuldu FULL yazılımını yüklemek istiyorum bu konuda da sizler den yardım istiyorum...

jacabojacabo Çevrimdışı

jacabojacabo

Aktif Üye
18 May 2019
272
50
Olmuş artık. Zaten mesajımı birinde mb91 takılı demiştim neyse sabah ola hayrola bakarız. Mb91 32 smart var bi onu yüklesin açarsa panel yazılım ile düzeltiriz

S Çevrimdışı

shqiprim

Yeni Üye
22 Nis 2020
13
34
Hello, friend, in my fuego vestel i cant watch iptv, ss iptv and ottplayer everytime block. do you know another aplication for iptv and how to install it because i dont see option for installing or removing apps

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Vestele3107a718d2d6f03.jpg

ETİKETİNİ PAYLAŞTIGIM VESTEL TV' NİN FULL YAZILIMI LAZIM.

lütfen bi yardımcı olun...

Full yazılım link
?

R Çevrimdışı

RapTorTurk 

Yeni Üye
28 Nis 2020
19
45
Bu noktadan sonrası usb den olmaz ne yazık ki.

Nand flash yazılacak. Bursada sağlam ustamız var, dilerseniz kendisinin iletişim bilgilerini paylaşırım. Veya dilerseniz bir çok üyemize yaptığımız gibi, forum ailemizden herkese yardımcı olmaya çalıştığımız için bana da sevk edebilirsin ücretsiz hallederiz.

Önce Birol usta ile görüşelim, kargosuz orada yaptırabilirsin, sadece kargo ücreti ödeyerek bizde ücretsiz yaptırabilirsin, forumda birçok esnaf arkadaşımız ustamız var onlar da destek olurlar neticede bu aile içerisinde kendinize uygun bir çözüm mutlaka bulursunuz :ok
ANA KARTI SOKUP GÖTUREYİM USTANIN ADRESİ NERESİ

R Çevrimdışı

ramazan_bak 

Yeni Üye
23 Nis 2020
17
42
Full yazılım link
?
[Gizli İçerik]
---Gönderdiğiniz FULL YAZILIM için Çok Teşekkür ederim.
---Televizyonum açıldı.
---fakat türksat kolay kurulum yapmama ragman hiç bir kanal ve sinyal bulamadı. Fazla ilgilenemedim akşam bakcam,güncel frekansları ekliycem...
---BAna yardımcı olmak için bu forumda vakit geçiren herkese çok çok teşekkür ederim...

M Çevrimdışı

mhasln

Yeni Üye
28 Nis 2020
4
20

merhaba başka bir başlıkta anlattığım gibi yazılıma ihtiyacım var

20200428_122545.jpg

Arkadaşlar lütfen yardıma ihtiyacım var yazılıma ihtiyacım var babam servisi aradı bi flaş takıp yazılım atmak için 150 lira para istiyorlar anakartı bile 200 liraya bulunuyor. Çok Acil ihtiyacım var. Sorun sadece yazılımsal.

Moderatör tarafında düzenlendi:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
---Televizyonum açıldı.
---fakat türksat kolay kurulum yapmama ragman hiç bir kanal ve sinyal bulamadı. Fazla ilgilenemedim akşam bakcam,güncel frekansları ekliycem...
---BAna yardımcı olmak için bu forumda vakit geçiren herkese çok çok teşekkür ederim...
diğer konuda da ben paylaşmıştım yazılımı.

videodaki gib kurulum yapabilirsiniz. büyük ihtimalle disecq seçmediniz. Farkınız standart kurulum değil siz tkgs kurulum deneyeceksiniz.

yokoono Çevrimiçi

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,618
73
---Televizyonum açıldı.

Servis menüsüyle (menü + 4725) bir resim koyabilir misiniz?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
---Televizyonum açıldı.

Hazır kanal dosyası yükleyebilirsiniz.
?

Geri
Üst Alt