Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
hocam elin kolun dert görmesin fakat tvde hiç tepki yok.ok tuşuna basılı tutuyorum ışık yanmıyor.
nandflash uçmuştur o zaman azizim :(
hocam elin kolun dert görmesin fakat tvde hiç tepki yok.ok tuşuna basılı tutuyorum ışık yanmıyor.
:( hocam garantisi var.faydası olur mu garantininnandflash uçmuştur o zaman azizim :(
:( hocam garantisi var.faydası olur mu garantinin
oh içim rahatladı şükür. bi servis kaydı açtırdım umarım dediğin gibi hallolur.tekrar teşekkür ederim.Olur olur, VESTEL sağ olsun sorun çıkartmıyor bu konularda.
Servislerde makineler var lakin pek kullanmıyorlar (Yazılıma müdahale tespiti olup olmadığı anlaşılabilir yani) tv çalışmıyor ise anakart uçmuş diyerek değiştiriyorlar.
VESTEL mahçup etmez bizi, gelişmeleri haber verirseniz sevinirimoh içim rahatladı şükür. bi servis kaydı açtırdım umarım dediğin gibi hallolur.tekrar teşekkür ederim.
Mevcut sürümünüz nedir?Merhaba Tv modelim 65UD8900 Seri Numaram bu 7885190 700007 bende güncelleme yapmak istiyorum. Çünkü youtube uygulaması beni bezdirdi. Videolar açılmıyor hergün tv yi fabrika ayarlarına sıfırlıyorum ertesi gün yine videolar açılmıyor. yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba Ado hocam, elimde HI-LEVEL 48UHL950 Smart Led tv var. 17MB100 için malum yazılım 2.15.14 yüklenmiş galiba , sıkıntılı olduğundan daha sonra 1.35.25 dönülmüş, fakat cihaz sapıtmış durumda, açıldıkdan 5-10 dk. Sonra kapanıyor, bazen 2 saat sonra. Resetlemeler de (özellikle youtube uygulamasında) sıklaşmış durumda. Müsait olduğunda full yazılımı bulabilirsen çok sevinirim. Hayırlı günler, iyi çalışmalar...
Öncelikle yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler. Affınıza sığınarak bir soru sormak istiyordum;Yükleme sonrası bilgi vermenzi rica ederim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Öncelikle yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler. Affınıza sığınarak bir soru sormak istiyordum;
Siz henüz yazılımı paylaşmamışken şansımı deneyip vesteldriver.com sitesinde seri no ile sorgulama yaptım.
Bana şu dosyayı verdi;
Ekli dosyayı görüntüle 141
Dosya içeriği ise şu şekilde;
Ekli dosyayı görüntüle 142
Sizin verdiğiniz dosyada ise (aşağıda) mb100_en.bin dosyası GZ formatında sıkıştırılmış durumda, konuları okurken MB130 anakartlardaki yükleme problemi aklıma geldi. Bu verdiğiniz dosyadaki *.gz uzantılı sıkıştırılmış dosyayı da açmam gerekli doğru değil mi? Hatalı bir işlem yapmak istemedim, bu nedenle sordum. Sizin verdiğiniz daha yeni tarihli zannedersem.
Ekli dosyayı görüntüle 143
Mevcut sürümünüz nedir?