yefe78
Aktif Üye
- 20 Ocak 2018
- 354
Mb130 unki bendeki fabrikadan gönderdiler olur dimi
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Mb130 unki bendeki fabrikadan gönderdiler olur dimi
Teşekkür ederim bi bakayımZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Teşekkür ederim, gerek yok o halde zahmet vermeyeyim, 3'e falan çıkıyor sanıyordum, belki farklı özellikler gelmiştir diye düşünmüştüm2.2.4.t var ancak büyük bir fark yok yine de yüklemek isterseniz önümüzdeki hafta artık full yazılımlarl ailgilenmeye vaktim olacak o zaman yardımcı olabilirim
İnanın sizin adınıza en hayırlısı bu seriyi kurcalamamaktan geçiyorTeşekkür ederim, gerek yok o halde zahmet vermeyeyim, 3'e falan çıkıyor sanıyordum, belki farklı özellikler gelmiştir diye düşünmüştüm
teşekür ederim tamirciyim tavsiye edeceğin bi şey varsa paylaşırsan sevinirim tv henüz dükana getirmedim belki yazılımla hal ederim diyeMB62 anakartlı bu ürün için yazılımsal bir çözm yok zira sorun yazılım kaynaklı değil.
Eğer harici kaynağınızda sorun yok ise, anakart üzerindeki ses cihipinde donanımsal sorun vardır ki buna uzman müdahalesi gereklidir .
Baktınmı dostum oldumu merak ettimTeşekkür ederim bi bakayım
Bakamadım işlerinden dolayı en kısa sürede deneme yapacağımBaktınmı dostum oldumu merak ettim
TL062 kontrolü sağlayınızteşekür ederim tamirciyim tavsiye edeceğin bi şey varsa paylaşırsan sevinirim tv henüz dükana getirmedim belki yazılımla hal ederim diye
Ado hocam scarttan com port kablosu yaptım pc ile tv ye nasıl bağlantı sağlarız bilgi verirseniz sevinirim pc nin linux işletim sistemi mi olması gerekiyorBulursam inşallah
Ado hocam scarttan com port kablosu yaptım pc ile tv ye nasıl bağlantı sağlarız bilgi verirseniz sevinirim pc nin linux işletim sistemi mi olması gerekiyor
merhaba hocam 40fa7100 yazılımını indirdim.link vermek yasakmı bilmiyor. driver sitesinden seri numarası yazdım sadece bir tane çıktı onu yükledim. başlığına dikkat etmemişim hatalı yazıyormuş cihazın ışığı yanıp sönüyordu sürekli açılmıyordu.bende boot logo falan indirdim.şuan hiç açılmıyor.bana full yazılım verirmisin benim modelin çalışanını.
2.si nasıl bir yöntemle yükleyebilirim.teşekkür ederim Ado
seri numarası:7315259500352
hocam elin kolun dert görmesin fakat tvde hiç tepki yok.ok tuşuna basılı tutuyorum ışık yanmıyor.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.