frkn4knc
Aktif Üye
- 29 Ocak 2020
- 109
Nereden öğrenebilirim hocamNe yazikki o konuda bilmgim yok yanıltmak istemem
Nereden öğrenebilirim hocamNe yazikki o konuda bilmgim yok yanıltmak istemem
Buldum hocam yabancı sitede destekliyor 60 fpsNe yazikki o konuda bilmgim yok yanıltmak istemem
hayırlı işler ...ustam mevcu etikette seri numaralı tv nin yazılımına ihtiyacım var .yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
özellikle 2. mesaj by_trol ün maklesini inceleyiniz.bilmediğim için soruyorum, full yazılımdan kastınız nedir? tv içinde gelen yazılıma ek olarak farklı uygulamalar mı yüklüyor? eğer öyleyse ekstra ne özellikler ekleniyor?
seri numarası paylaşmanız lazım43sc7600 seg marka tv.
ekrana seg yazısı geliyor ve öylece kalıyor. 17mb97 full yazılımı aradım fakat bulamadım hep güncelleme var ama benim tv açılmıyor. acaba elinde full yazılım olan var mı ?
Televizyonu mu guncellemek istiyorsun?Adem Helvacı F fikoloji TEKNOWEST selamun aleykum hepinize degerli yetkililer version (V) 0.49.11.0 versiyonu nasıl yükseltebilirim acaba yardımcı olurmusunuz ?? Teşekkürler
( 0 ) .49.11.0 versiyonu 0 dan yukarı çıkarmak istisyorum F [USER=3553]@fikoloji hocamTelevizyonu mu guncellemek istiyorsun?
bilmediğim için soruyorum, full yazılımdan kastınız nedir? tv içinde gelen yazılıma ek olarak farklı uygulamalar mı yüklüyor? eğer öyleyse ekstra ne özellikler ekleniyor?