Bence fiko açıkça yazmış,kurtarma şansını bırak ,geri getirme şansın da olmaz belki,yani kaş yapayım derken göz çıkartma olmasın sonraYazılım atsakta kurtarma şansımız yok yani hocam
[URL="https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/categories/full-yazilim.35/[/URL]model no :40fx7440f
Sn: 7127158 400435
İlgili konuda açıklama yaptım, mükerrer yazıdır lütfen istekleri farklı konularda tekrar etmeyelim
Kolay gelsin herkeze buna netflix uygulaması yüklenirmi
tıklayınız
hi level 55inch 55hl560 uydu alıcılı led tv mevcut elimde. aynı sorunlar bendede var ama çözüm bulamadım. servis bir ay önce gelip düzeltmişti ama garanti bitti ve yine aynı sorun başladı ışık yanıp sönüyor ancak ekran gelmiyor. nasıl bir yol izleyebilirim teşekürler.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.full yazılım yükleme anlatım;tıklayınız
Başka konularda da yazdınmı bilmiyorum ama sanırım olayı tam anlatamamışsın galibaF fikoloji hi level ekran acılmama sorunu :( 55inch 55hl560
Olay su sekilde bundan 2 ay önce televizyon actıgımda acılmadı sadece kırmızı ışık yanıyor televizyon kendini açmaya calışıyor yaklasık 30sn felan sonra geri kapanıyor. servisi aradım geldiler anakart degişecek felan dediler ama televizyonu almadan gittiler. yaklasık 3 gün sonra tekrar gelip format vari bişey deniyecegiz demişler ben işteydim bu arada olursa bu sekilde olmazsa eger kartı degiştiricez demişler ve televizyon format mı güncelleme mi artık neyse ondan sonra calışmış. Konu burda başlıyor tam olarak garantisi bitti tv nin ve bugun eve geldiğimde televizyonun yine aynı sekilde kendini korumaya aldıgını gördüm açmaya calısıyor ama acamıyor. forumda böyle bi konu bulamadım ama yazılımla alakalıdır diye düşünüp buraya yazdım. Çözümedi suan beklemedeyimBaşka konularda da yazdınmı bilmiyorum ama sanırım olayı tam anlatamamışsın galiba
Sorun çözüldümü acaba
Şimdi oldu işteOlay su sekilde bundan 2 ay önce televizyon actıgımda acılmadı sadece kırmızı ışık yanıyor televizyon kendini açmaya calışıyor yaklasık 30sn felan sonra geri kapanıyor. servisi aradım geldiler anakart degişecek felan dediler ama televizyonu almadan gittiler. yaklasık 3 gün sonra tekrar gelip format vari bişey deniyecegiz demişler ben işteydim bu arada olursa bu sekilde olmazsa eger kartı degiştiricez demişler ve televizyon format mı güncelleme mi artık neyse ondan sonra calışmış. Konu burda başlıyor tam olarak garantisi bitti tv nin ve bugun eve geldiğimde televizyonun yine aynı sekilde kendini korumaya aldıgını gördüm açmaya calısıyor ama acamıyor. forumda böyle bi konu bulamadım ama yazılımla alakalıdır diye düşünüp buraya yazdım. Çözümedi suan beklemedeyim