Ful yazılım için seri numarası paylaşınız. Panel yazılımı neden di acabaF fikoloji Adem Helvacı Umut Barış degerli yetkililer mb211 tv im bir anda kendi kendine kapanıp cöktü acılmıyor acil yardımınız lazım lutfen full yazılım varmıdır elinizde acaba tesekkurler birde panel yazılımı
Yüklersek ne oluyor ki bununla ilgili eski mesajlarınıza da baktım bişey yok. Bizim youtube sıkıntı.yukarıda tavsiye etmediğimizi, belirtmiştik,
tekrar hatırlatayım :
https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...mb230-guncelleme-cekirdek-yazilim-konusu.445/
İlk dayfasinda belirtildiği gibi Mb9x serisine yazılım tavsiye etmiyoruz.
F [USER=3553]@fikoloji Adem Helvacı D NetCaliber
hocam işim düştü size ne olur acil yardım
tv bir anda çöktu izlerken kapandı acılmıyor yazılım coktu galiba ayarlarını menü 4725 yapıp tuhaf yerleri oynadım cihaz Hitachi 40 HT1600 FD Full yazılım elinizde varmı acaba ????
S/N 8049951800033
VPAZ:20273675
PNL:23398548
Aga bi önceki sayfada mesajıma bakar mısın
F fikoloji ve herkese selamlar vestel 48fa8200 var mb96 resmi de yükleyeceğim. Tv 2015 ocakta aldım o günden beri güncelleme olmadı. Bir de milletin tvlerinde olan çoğu kanal bizde yok. Toki ortak uyduya bağlı ondan mı bilmem. Bazı kanallar da boş. Hem güncellemeyi istiyorum. Hem güncel uygu bağlantısı nasıldır bunu öğrenmek istiyorum.
Esas problemim youtube donması.
Tvyi ayarlardan yeniden kurulum yapıp(ilk kurulum),anten seçeneğini 4lü seçip 1.ci diseqC yi türksat seçip ,kanal arat bakalım ,hatta aşağıdaki frekansı girip ,şebeke aramayı açık yap:
12380 dikey 27500
Sevgili tekno ile cevap vermiştik sevgili katip55 ,ama cevaplarımıza geri dönüş olmamış ,gerçi aynı kart tv bende de var, imazamda görünüyor,bu kartı kullanan tvlerde çok şey beklememek gerekir ,ben beklemiyorum şahsen ,hatta smartını kullanmıyorum desem yeridirK katip55, 256mb ram sahip anakartla youtube donma yaşamanız normal android box yada hdmı smart stick aparatıyla sorunsuz kullanabilirsiniz.
regal smart tv anakart mb97 V.0.45.23.25 yeni sürüm mevcutmu acaba yardımcı olursanız sevinirim
Güzel günlerde kullanınAdem Helvacı Allah binlerce kez razı olsun Üstadım İyi ki varsınız problem çözüme kavuştu teşekkurler ?????