Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Cvp: VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

kaya.cihat92' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Aynı şekilde 2.45.70 yüklemeyi denediniz mi?

2.45.101 yazılim yüklü suanda.eski sürume 2.45.70 e donmek icin full yazilim gerekmez mi hocam

MB100 üstü anakartlarda downgrade de sorun pek yaşanmıyor, lütfen deneyin, duruma göre hareket edelim. Sonuç alamazsanız 19:00 dan sonra bana tekrar hatırlatın full için yardımcı olmaya çalışayım :ok:

K Çevrimdışı

kaya.cihat92

Aktif Üye
6 Kas 2017
555

Ado' Alıntı:
kaya.cihat92' Alıntı:
2.45.101 yazılim yüklü suanda.eski sürume 2.45.70 e donmek icin full yazilim gerekmez mi hocam

MB100 üstü anakartlarda downgrade de sorun pek yaşanmıyor, lütfen deneyin, duruma göre hareket edelim. Sonuç alamazsanız 19:00 dan sonra bana tekrar hatırlatın full için yardımcı olmaya çalışayım :ok:

sonuc alamamaktan kasit en fazla downgrade olmaz herhalde tv cökme v.s gibi bi sey olurmu

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

kaya.cihat92' Alıntı:
Ado' Alıntı:

sonuc alamamaktan kasit en fazla downgrade olmaz herhalde tv cökme v.s gibi bi sey olurmu

Yok olmaz. En kötü geri dönmez o kadar.

F Çevrimdışı

fatih00

Yeni Üye
27 Şub 2018
14
Me4habalar. Benim televizyonum 40ua9300, mb100, sn: 7522711 600801
Şu an yazılım yükseltme v.0.1.34.25
Uygulama sürümü v.0.1.28.0

Şu an son yazılım sürümü müdür? Özellikle wireles display calismiyor. Daha once calistirabilmistim oysaki. Filmbox var ancak acilmiyor, calismiyor. 4k film indirdim gunlerce ancak calismadi hdd ile. Bir de puhu tv gelmis sanirim smart kismina bende yok. Adem Bey özellille wireles disolay i kullanmayi cok isterdim. Yatdimci olabilirseniz çok tesekkur ederim size. Iyo aksamlar

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

fatih00' Alıntı:

Şu an son yazılım sürümü müdür? Özellikle wireles display calismiyor. Daha once calistirabilmistim oysaki. Filmbox var ancak acilmiyor, calismiyor. 4k film indirdim gunlerce ancak calismadi hdd ile. Bir de puhu tv gelmis sanirim smart kismina bende yok. Adem Bey özellille wireles disolay i kullanmayi cok isterdim. Yatdimci olabilirseniz çok tesekkur ederim size. Iyo aksamlar

Selamlar;

Sizin şu an durumunuz full yazılım değil de çekirdek yazılım ile ilgili.

Çekirdek yazılım konumuzun ilk sayfasında MB100 sıralamasında 2.15.14 sürüm mevcut.

Tavsiyem, önce bu yazılımı yükleyerek bir kaç gün kullanmanız yöndedir.

M Çevrimdışı

mgunduze

Yeni Üye
26 Şub 2018
4

Ado' Alıntı:
fatih00' Alıntı:

Selamlar;

Çekirdek yazılım konumuzun ilk sayfasında MB100 sıralamasında 2.15.14 sürümü mevcut.

Tavsiyem, önce bu sürümü yükleyerek bir kaç gün kullanmanız yöndedir.

Öncelikle tüm yardımlarınız için teşekkürler Ado bey. Benim televizyonumda aynı model MB120 kartlı ve V.2.40.2.0 yüklü. Dün verilen 2.45.101 yazılımı yüklemeye çalıştım ancak yükleme başarısız oldu. Bir kaç defa denedim ama hep aynı sorun oldu. Daha önce yükleme yapmıştım. menü+1505 ile... Sebebi ne olabilir.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

mgunduze' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Selamlar;

Çekirdek yazılım konumuzun ilk sayfasında MB100 sıralamasında 2.15.14 sürümü mevcut.

Tavsiyem, önce bu sürümü yükleyerek bir kaç gün kullanmanız yöndedir.

Öncelikle tüm yardımlarınız için teşekkürler Ado bey. Benim televizyonumda aynı model MB120 kartlı ve V.2.40.2.0 yüklü. Dün verilen 2.45.101 yazılımı yüklemeye çalıştım ancak yükleme başarısız oldu. Bir kaç defa denedim ama hep aynı sorun oldu. Daha önce yükleme yapmıştım. menü+1505 ile... Sebebi ne olabilir.

Bellek değiştirerek denediniz mi?

F Çevrimdışı

fatih00

Yeni Üye
27 Şub 2018
14

Ado' Alıntı:
fatih00' Alıntı:

Selamlar;

Çekirdek yazılım konumuzun ilk sayfasında MB100 sıralamasında 2.15.14 sürüm mevcut.

Tavsiyem, önce bu yazılımı yükleyerek bir kaç gün kullanmanız yöndedir.

Tamam deneyeceğim çok teşekkür ederim Adem Bey sonucu paylaşıcam sizlerle.

M Çevrimdışı

mgunduze

Yeni Üye
26 Şub 2018
4

Ado' Alıntı:
mgunduze' Alıntı:

Hata tamamen benden kaynaklanıyormuş zip dosyasından çıkardığım dosyayı olduğu gibi flash belleğe attığımdan olmuş. Daha sonra dosyadan da çıkardığım yazılımı belleğe atıp denediğimde yazılımı yükledim ve sonuç gayet iyi. Teşekkürler Ado bey.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

mgunduze' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Hata tamamen benden kaynaklanıyormuş zip dosyasından çıkardığım dosyayı olduğu gibi flash belleğe attığımdan olmuş. Daha sonra dosyadan da çıkardığım yazılımı belleğe atıp denediğimde yazılımı yükledim ve sonuç gayet iyi. Teşekkürler Ado bey.

Geçmiş olsun :ok:

C Çevrimdışı

cngzttk

Yeni Üye
28 Ocak 2018
21

Ado' Alıntı:
cngzttk' Alıntı:
tv nin yazılımını kurcaladığımızı söylemiş doğrudur ben kurcaladım aynısı olursa 120 tl ile 300 tl arası masrafı olurmuş demekki bi daha pwr ile oynamak yok

Şu koşularda hiç yeni maceralara girmemenizi tavsiye ederim o halde.

Kolay gelsin full yazılımı servisten istesem verirlermi filmler çok titriyor bazende 10 dk sonra film kapanıyor kontrast aşırı yüksek ilk başlarda güzel geldi sonra fark ettim arka plan hep karanlık bana yardımcı olursan çok sevinirim

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

cngzttk' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Şu koşularda hiç yeni maceralara girmemenizi tavsiye ederim o halde.

Kolay gelsin full yazılımı servisten istesem verirlermi filmler çok titriyor bazende 10 dk sonra film kapanıyor kontrast aşırı yüksek ilk başlarda güzel geldi sonra fark ettim arka plan hep karanlık bana yardımcı olursan çok sevinirim

Servisler full yazılım vermez, yine de ikili ilişkilerinize göre durum değişken olacaktır.

Geri
Üst Alt