Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Cvp: VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

0xygen' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Teknik olarak mümkün. Ancak yazılım dünyasında kimse kimseye garanti veremez azizim.
Sistem brick olur ve kurtaramazsanız ben suçluluk duyarım :ok:

Linki atarmisiniz bulamadim ben .siz neden sucluluk duyasiniz bizim secimimiz sonucta :)

https://tavsiyeforumu.com/konu-vestel-mb82-kurtarma-mb100-mb110-mb120-mb130-mb140-%C3%A7ekirdek-yaz%C4%B1l%C4%B1m-konusu.html

Bu konu başlığında aşağıya doğru indiğinizde MB96 da 3.7.6.s görürsünüz :ok:

V Çevrimdışı

vipkokata

Yeni Üye
25 Şub 2018
17
Ado, senden bir omuza vurmanı rica ediyorum. Bugün, yükseltmeye çalıştığım zaman TV öldü. Sadece kırmızı LED yanıp sönüyor.

TV: Finlux
 Model: 48-FFB-5000
 Seri numarası: 7935927 700056'dır.
 MB211
Sahip olduğunuz yazılımlar 0.49.10 veya 0.43.40.

Teşekkür peşin :) Bulgaristan selamlar! 
Google çevirmen kullanıyorum.

0 Çevrimdışı

0xygen

Yeni Üye
25 Şub 2018
8

Ado' Alıntı:
0xygen' Alıntı:
Linki atarmisiniz bulamadim ben .siz neden sucluluk duyasiniz bizim secimimiz sonucta :)

https://tavsiyeforumu.com/konu-vestel-mb82-kurtarma-mb100-mb110-mb120-mb130-mb140-%C3%A7ekirdek-yaz%C4%B1l%C4%B1m-konusu.html

O calismadi vestel yazisi rengarenk oldu acilmadi tv eskiye cevirdim fakat bir ustunde m96 ile baslayan carbon L diye bi dosya onu denesem?

C Çevrimdışı

crazyturk274

Yeni Üye
24 Şub 2018
16
Ado' Alıntı:
0xygen' Alıntı:

ado hocam öncelikle selamun aleyküm sorum şudur : hocam genel olarak  tvlerin anakart modeline  ve panel olarak hangi marka kullanılmış bu tarz bilgilere nasıl ulaşabiliriz

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

vipkokata' Alıntı:
Ado, senden bir omuza vurmanı rica ediyorum. Bugün, yükseltmeye çalıştığım zaman TV öldü. Sadece kırmızı LED yanıp sönüyor.

MB211

Selam Size Bulgaristanlı Kardeşlerimiz :) 

Believe me, I would like to help you, but I can not reach the software information of the exported products, unfortunately. The core software would not be a problem, but the exported products do not have access to full software. I am in talks with top management in this regard. If I can find a way to follow the procedures, I will definitely try to help my friends who are seeking support from abroad like you do. I am so sorry that nothing has ever happened.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

crazyturk274' Alıntı:
Ado' Alıntı:

ado hocam öncelikle selamun aleyküm sorum şudur : hocam genel olarak  tvlerin anakart modeline  ve panel olarak hangi marka kullanılmış bu tarz bilgilere nasıl ulaşabiliriz

Bu tarz genel bir bilgilendirme platformu yok azizim. Ancak ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.

Bireysel kullanıcı olarak ise tv nizin kumandasndan MENU4725 yaparak bu bilgilere ulaşabilirsiniz :ok:

C Çevrimdışı

cjsparrow

Yeni Üye
25 Şub 2018
11

Ado' Alıntı:
cjsparrow' Alıntı:
tabiki bilgilendiririm, bu flash chipi unbrick yaparak resetleyemez miyiz acaba?

Jtag uygulamaları ve/veya debug kartları gerekli bunun için. Aynı zamanda protokolleri de lazım tabi. Yani Sizin yapabileceiniz bir şey değil maalesef.

üstad son bir sorum olacak servis ne kadarlık bir rakam isterse normaldir?

H Çevrimdışı

halkurt

Yeni Üye
19 Şub 2018
63

Slm nasilsiniz ado hocam 

101136391711700018

SN.7929125 700018

Tv acilip goruntu gelmeden kapaniyor kirmizi isik hizli yanip sonuyor resetliyor 
Servisi aradim full yazilim atmamiz gerekiyor dedi. Gelisimiz cumayi bulur dediler 3 gun cok fazla sizden rica etsem full yazilimi hocam
Ilginizden dolayi tesekurler

V Çevrimdışı

vipkokata

Yeni Üye
25 Şub 2018
17

Ado' Alıntı:
vipkokata' Alıntı:
@Ado, senden bir omuza vurmanı rica ediyorum. Bugün, yükseltmeye çalıştığım zaman TV öldü. Sadece kırmızı LED yanıp sönüyor.

MB211

Believe me, I would like to help you, but I can not reach the software information of the exported products, unfortunately. The core software would not be a problem, but the exported products do not have access to full software. I am in talks with top management in this regard. If I can find a way to follow the procedures, I will definitely try to help my friends who are seeking support from abroad like you do. I am so sorry that nothing has ever happened.

Thanks for helping :) I searching full software for MB211 and finding this https://drive.google.com/file/d/1QJGT_RNhGOWztUGoJkX2nN_82ttyifBp/view 
Software is flashing to the TV and again don't boot.... I try to replace .bin file with 0.43.40 and renamed - no results :( 

You say "the core software not a problem" can you send this core software to try flash with scr flie ? Thanks again :)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

vipkokata' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Thanks for helping :) I searching full software for MB211 and finding this https://drive.google.com/file/d/1QJGT_RNhGOWztUGoJkX2nN_82ttyifBp/view 
Software is flashing to the TV and again don't boot.... I try to replace .bin file with 0.43.40 and renamed - no results :( 

You say "the core software not a problem" can you send this core software to try flash with scr flie ? Thanks again :)

all the mainstream kernel software is available on the subject of the link I gave you above. These are only available on our forum :) at the bottom of the MB211 software list that is required for you. If you give me some information about the outcome, :ok:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

halkurt' Alıntı:
Slm nasilsiniz ado hocam 

101136391711700018

SN.7929125 700018

Tv acilip goruntu gelmeden kapaniyor kirmizi isik hizli yanip sonuyor resetliyor 
Servisi aradim full yazilim atmamiz gerekiyor dedi. Gelisimiz cumayi bulur dediler 3 gun cok fazla sizden rica etsem full yazilimi hocam

Bana biraz zaman verin lütfen.

Neler yapabilirim bakayım :ok:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

halkurt' Alıntı:
Slm nasilsiniz ado hocam 

101136391711700018

SN.7929125 700018

H Çevrimdışı

halkurt

Yeni Üye
19 Şub 2018
63

Ado' Alıntı:
halkurt' Alıntı:
Slm nasilsiniz ado hocam 

101136391711700018

SN.7929125 700018

Hocam siz bulunmaz bir efsanesiniz tv sayende canlandi tesekurler Allah sizi basimizdan eksik etmesin

V Çevrimdışı

vipkokata

Yeni Üye
25 Şub 2018
17

Ado' Alıntı:
vipkokata' Alıntı:

all the mainstream kernel software is available on the subject of the link I gave you above. These are only available on our forum :) at the bottom of the MB211 software list that is required for you. If you give me some information about the outcome, :ok:

Don't work... Maybe going to the service

Geri
Üst Alt