Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Cvp: VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

0xygen' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Suan tv dekiyle ayni version sanirim 376f dogru dimi? Hatta bende d8v yazarken bunda d8l demis? Simdi dikkat ettim dosyanin icinde mb90 yaziyor tvde mb96 ustte yazdigim gibi?

Kontrol ediniz.

C Çevrimdışı

cjsparrow

Yeni Üye
25 Şub 2018
11

Ado' Alıntı:
cjsparrow' Alıntı:
Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için lakin tv de tık yok önerebileceğiniz başka bir yol yoksa sanırım bize servis yolu göründü...

Nasıl uyguladınız yazılımı?

boş fat32 bir usb ye gönderdiğiniz dosyaları attım. televizyonun fişini çektim ve usb taktım "OK" tuşu basılıyken tv yi fişe taktım ancak ne mavi sinyal ne beyaz vestel yazısı ne de bir görüntü var.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

cjsparrow' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Nasıl uyguladınız yazılımı?

boş fat32 bir usb ye gönderdiğiniz dosyaları attım. televizyonun fişini çektim ve usb taktım "OK" tuşu basılıyken tv yi fişe taktım ancak ne mavi sinyal ne beyaz vestel yazısı ne de bir görüntü var.

Sistemin yazılım almaması genelde Flash IC nin brick olduğunun işaretidir. Eğer tv deki flash entegre çöktü ise zaten donanımsal müdahale haricinde bir şans kalmıyor geriye azizim :ok:

C Çevrimdışı

cjsparrow

Yeni Üye
25 Şub 2018
11

Ado' Alıntı:
cjsparrow' Alıntı:

Sistemin yazılım almaması genelde Flash IC nin brick olduğunun işaretidir. Eğer tv deki flash entegre çöktü ise zaten donanımsal müdahale haricinde bir şans kalmıyor geriye azizim :ok:

yardımların için çok teşekkür ederim üstad zahmet ve rahatsızlık verdim. iyi geceler.

0 Çevrimdışı

0xygen

Yeni Üye
25 Şub 2018
8

Ado' Alıntı:
0xygen' Alıntı:
Suan tv dekiyle ayni version sanirim 376f dogru dimi? Hatta bende d8v yazarken bunda d8l demis? Simdi dikkat ettim dosyanin icinde mb90 yaziyor tvde mb96 ustte yazdigim gibi?

Kontrol ediniz.

Indirdim simdi denicem. Bi once gonderdiginizide kurdum hersey ayniydi sadece tv acildiginda ilk aldigimdaki gibi kurulum anten vs yaptirdi ama menu 4725 ayniydi. Bunuda deniyim

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

cjsparrow' Alıntı:
Ado' Alıntı:

yardımların için çok teşekkür ederim üstad zahmet ve rahatsızlık verdim. iyi geceler.

Ben teşekkür ederim azizim keşke elimizden başka bir şey gelse idi. 
Süreç ile ilgili bizleri bilgilendirin lütfen mashuru yok ise, en azından abartılı bir onarım bedeli talep edilirse fikirsel anlamda yardımımız olabilir :ok:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

0xygen' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Indirdim simdi denicem. Bi once gonderdiginizide kurdum hersey ayniydi sadece tv acildiginda ilk aldigimdaki gibi kurulum anten vs yaptirdi ama menu 4725 ayniydi. Bunuda deniyim

Ben içiniz rahat etsin diye değiştirdim dosyayı, yoksa ikisi arasında sizi etkileyecek bir fark yok aslında :ok:

0 Çevrimdışı

0xygen

Yeni Üye
25 Şub 2018
8

Ado' Alıntı:
0xygen' Alıntı:

Ben içiniz rahat etsin diye değiştirdim dosyayı, yoksa ikisi arasında sizi etkileyecek bir fark yok aslında :ok:

:)) tamam tesekkur ederim ozaman :) belliki bu tvnin daha yeni bi yazilimi yok miracast ve smartim hala problemli sagolun yinede emek harcadiniz

C Çevrimdışı

cjsparrow

Yeni Üye
25 Şub 2018
11

Ado' Alıntı:
cjsparrow' Alıntı:

Süreç ile ilgili bizleri bilgilendirin lütfen mashuru yok ise, en azından abartılı bir onarım bedeli talep edilirse fikirsel anlamda yardımımız olabilir :ok:

tabiki bilgilendiririm, bu flash chipi unbrick yaparak resetleyemez miyiz acaba?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

0xygen' Alıntı:
Ado' Alıntı:

:)) tamam tesekkur ederim ozaman :) belliki bu tvnin daha yeni bi yazilimi yok miracast ve smartim hala problemli sagolun yinede emek harcadiniz

3.7.6.s var aslında lakin MB9X ler her zaman tereddüt ettiğim tv ler olmuştur bu nedenle ''Yükleyin'' diyemiyorum size. Yine de denemek isterseniz Çekirdek yazılım konu başlığımızda MB96 sıralamasında yazılımı mevcut. İndirip deneyebilirsiniz. :ok:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

cjsparrow' Alıntı:
Ado' Alıntı:

tabiki bilgilendiririm, bu flash chipi unbrick yaparak resetleyemez miyiz acaba?

Jtag uygulamaları ve/veya debug kartları gerekli bunun için. Aynı zamanda protokolleri de lazım tabi. Yani Sizin yapabileceiniz bir şey değil maalesef.

0 Çevrimdışı

0xygen

Yeni Üye
25 Şub 2018
8

Ado' Alıntı:
0xygen' Alıntı:

3.7.6.s var aslında lakin MB9X ler her zaman tereddüt ettiğim tv ler olmuştur bu nedenle ''Yükleyin'' diyemiyorum size. Yine de denemek isterseniz Çekirdek yazılım konu başlığımızda MB96 sıralamasında yazılımı mevcut. İndirip deneyebilirsiniz. :ok:

Onu denesem problem ciksa bu bana ilk gonderdiginizle geri alamazmiyim? Kotuyu dusunerek basliyim dedim :)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

0xygen' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Onu denesem problem ciksa bu bana ilk gonderdiginizle geri alamazmiyim? Kotuyu dusunerek basliyim dedim :)

Teknik olarak mümkün. Ancak yazılım dünyasında kimse kimseye garanti veremez azizim.
Sistem brick olur ve kurtaramazsanız ben suçluluk duyarım :ok:

0 Çevrimdışı

0xygen

Yeni Üye
25 Şub 2018
8

Ado' Alıntı:
0xygen' Alıntı:

Teknik olarak mümkün. Ancak yazılım dünyasında kimse kimseye garanti veremez azizim.
Sistem brick olur ve kurtaramazsanız ben suçluluk duyarım :ok:

Linki atarmisiniz bulamadim ben .siz neden sucluluk duyasiniz bizim secimimiz sonucta :)

Geri
Üst Alt