Neyi yüklediniz?
Seri numarası ekleyiniz
hocam MB9x V366n ful üzeri V366y core kırımızı menü içinde rar içinde upgrade_mb90.bin yükledim hocam
sn:7087933 300251
Neyi yüklediniz?
Seri numarası ekleyiniz
YAzılım için çok teşekkür ederim. Ancak ilk mesajımda da belirttiğim üzere bana panel yazılımı gerekli. Verdiğiniz yazılım içinde panel dosyaları pcf.bin pqf.bin yok maalesef. Usb operations içinden atılan pcf.bin ve pqf.bin lazım bana.Yükleme anlatım full : tıklayınız
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
hocam MB9x V366n ful üzeri V366y core kırımızı menü içinde rar içinde upgrade_mb90.bin yükledim hocam
sn:7087933 300251
siz full yazılımı yükleyin, 2 side mb82 olduğu için düzelme ihtimali %90YAzılım için çok teşekkür ederim. Ancak ilk mesajımda da belirttiğim üzere bana panel yazılımı gerekli. Verdiğiniz yazılım içinde panel dosyaları pcf.bin pqf.bin yok maalesef. Usb operations içinden atılan pcf.bin ve pqf.bin lazım bana.
panel:VES390UNVA-01
eski kart:23211538
yeni kart:23201671
ürün kodu:10085628
seri numarası:72612717400189
Yükledim. RT809 programlayıcı ile skart tan bağlanıp yüklerken de log alarak gözledim. Sorun maalesef düzelmedi. Zaten yüklerken log ekranında pcf.bin pqf.bin not found diye uyarıları da görüyorum.siz full yazılımı yükleyin, 2 side mb82 olduğu için düzelme ihtimali %90
usb ile deneyiniz olmassa panel yazlımı :Yükledim. RT809 programlayıcı ile skart tan bağlanıp yüklerken de log alarak gözledim. Sorun maalesef düzelmedi. Zaten yüklerken log ekranında pcf.bin pqf.bin not found diye uyarıları da görüyorum.
sagol hocam bir deneyeyim hayırlısı bakalım denedikten sonra haber veririm kolay gelsinZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yükleme anlatım full : tıklayınız
başkada yazılım yok, aslında şuradaki ilk mavi metin sizin için geçerliydi :
keşke güncelleme yapmasaydınız. umarım işiniz çözülürVESTEL MB82 (KURTARMA) MB100-MB110-MB120-MB130-MB140 Çekirdek Yazılım Konusu
29.07.2019 Güncel Bilgi Değerli Üyemiz; Gelişen teknolojiye yenik düşen MB9X anakartların yazılımlarını, Anakartlarınızın çökme riskinin son gelişmelerle daha da yükselmesi nedeniyle mb90 mb91 mb92 mb95 mb96 serilerini paylaşıma kapatmak zorunda kaldık. Şimdilik sadece MB96 - MB97 ve MB98...tavsiyeforumu.com
Panel yazılımı usb operations üzerinden yükledim. Sorun düzeldi. Çok teşekkürler. İyi Çalışmalarusb ile deneyiniz olmassa panel yazlımı :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
biz teşekkür ederiz yine beklerizPanel yazılımı usb operations üzerinden yükledim. Sorun düzeldi. Çok teşekkürler. İyi Çalışmalar
teşekkürler ?youtube destek çekmeye başladı ne yazıkki yazılımla düzelmez, android box cihazı bakınız mb90 yazılımı tavsiye etmiyoruz