Maşallah her konuda yazmışsın ,spam mail gibi Demekki bağlanmıyormuşmerhaba toshiba 49inç 2863 dat model tv var mause baglanmıyor baglıyabilen varmı
Hiç sorma vallahi bi ouf noktası varmı diye araştırıyorum maşallah sen de gruba baya hakimsin saniyelik heeyerdesinMaşallah her konuda yazmışsın ,spam mail gibi Demekki bağlanmıyormuş
Eeee,eski forum kurucusu-yöneticisi var karşında sevgili mertrichHiç sorma vallahi bi ouf noktası varmı diye araştırıyorum maşallah sen de gruba baya hakimsin saniyelik heeyerdesin
merhaba,
selam
Bunun için core update var mı hocam. Tvde internete bağlı iken donmalar gibi birkaç sorunum var yardımcı olursanız sevinirim
selam
ilk mavi makale sizi ilgilendiriyor, artık destek yoktur.VESTEL MB82 (KURTARMA) MB100-MB110-MB120-MB130-MB140 Çekirdek Yazılım Konusu
29.07.2019 Güncel Bilgi Değerli Üyemiz; Gelişen teknolojiye yenik düşen MB9X anakartların yazılımlarını, Anakartlarınızın çökme riskinin son gelişmelerle daha da yükselmesi nedeniyle mb90 mb91 mb92 mb95 mb96 serilerini paylaşıma kapatmak zorunda kaldık. Şimdilik sadece MB96 - MB97 ve MB98...tavsiyeforumu.com
youtube destek çekmiştir.
selam,Hocam biliyorum ancak Youtubeda sıkıntım yok sadece internete bağlı iken kanal değiştirmelerde sorunum var tv açılıp kapanıyor core update gönderebilirseniz herhangi bir sorunda sorumluluk benim hocam
Anladım hocam sağolun peki vestelin desteği var mı bu konuda email yoluylaselam,
üzgünüm ben yazılımı paylaşamam. bu konuda sıkıntılar yaşadık
iyi günler.
Merhabalar Arkadaslar,
Elimde bir Televizyon var Resimde buzlanma yapiyor t con modul arizasi gibi görünüyor, t con kartini deyistirdim ama ayni ariza devam ediyor.
yazilim hatasi olabilirmi? yardimci olursaniz sevinirim. tv bilgileri asagida
Medion MD30543AT-A MSN 30014754 SN 6925804200182
Sasi 17MB65-2 Panel LC420 WUN SC B1
Merhaba, televizyonun vestel, pek anlamasam da versiyonu bu fotoğraftan belli oluyor sanırım. Gerek youtube da televizyonun kapanması gerek yayın kaydetme de hata vermesi birçok sorun var ve yazılım yüklemek istiyorum yardımcı olursanıx sevinirim