Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

merhaba vestel Terranova 42pf8231 model tv için yanlış yazılım attım nasıl kurtara bilirim.

Yükleme yaptım. Yeniden başlattı. ONDAN SONRASI YOK. Artık açılmıyor. Yani açılıyor da VESTEL yazısında kalıyor.stanby yanıp sönüyor Öte gitmiyor

Ne tavsiye edersiniz.

IMG_6741-2.jpg

IMG_5859.jpg

Hocam Merhaba,

sn: 7285554

10094968-1412-400051

arkasında yazan numara.

youtube'a girmiyor, reset attım yine olmadı.

yazılım konusunda bir yardımcı olursanız sevinrim.
Seri numarasını tam paylaşınız, yada barkod ekleyiniz

Yükleme yaptım. Yeniden başlattı. ONDAN SONRASI YOK. Artık açılmıyor. Yani açılıyor da VESTEL yazısında kalıyor.stanby yanıp sönüyor Öte gitmiyor

Ne tavsiye edersiniz.

IMG_6741-2.jpg

IMG_5859.jpg
Neyi yüklediniz?
Seri numarası ekleyiniz

Merhaba. Anakartı bozuk cihaza farklı anakart taktım. Görüntü ters çıktı. Eski Flash aktardığımda tv hiç açılmıyor. mb82s şase için VES390UNVA-01 panele ait pcf.bin ve ptf.bin dosyalarını paylaşabilir misiniz?

Merhaba. Anakartı bozuk cihaza farklı anakart taktım. Görüntü ters çıktı. Eski Flash aktardığımda tv hiç açılmıyor. mb82s şase için VES390UNVA-01 panele ait pcf.bin ve ptf.bin dosyalarını paylaşabilir misiniz?
eski kart ?
yeni kart ?
seri nuamrası ?

SN7008473300359 seri nolu 42pf 9060 vestel tv yine youtube a girmiyor en son burdan yazılım alıp yapmıştım hiç sıkıntı yoktu ama dün girmedi ne yapmalıyım

SN7008473300359 seri nolu 42pf 9060 vestel tv yine youtube a girmiyor en son burdan yazılım alıp yapmıştım hiç sıkıntı yoktu ama dün girmedi ne yapmalıyım
youtube destek çekmeye başladı ne yazıkki yazılımla düzelmez, android box cihazı bakınız mb90 yazılımı tavsiye etmiyoruz

Geri
Üst Alt