Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
|
Merhabalar mb82 model anakarta sahibim tv deki sorun mavi ışık var sadece kumandadan hiç bir komut almıyor ekranda sabit mavi ışık var sadece sizce sorun ne olabilir veya ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim cihacizima uygun yazılım her ne gerekiyor sa nerden nasıl bulabilirim bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Titanium olanı denedim. İki farklı flash ile deneme yaptım fişe taktiktan sonra kırmız ışık hızlı yanip sönüyor ve telefunken yazisi çıkıyor ama hemen 3-4 sn sonra yanık kalarak ekran tamamen kapaniyor. Televizyon stand-by konumuna geçiyor. Başka önereceğiniz birşey var mıB baran5454, cihazınızın anakart mb140 linkteki kurtarma yazılımını deneyiniz.
MB140 Kurtarma yazılımı çıktı ve ilk defa tavsiyeforumunda !!!
MB140 Şaseli televizyonlarda görülen arızalar; - Açılmıyor (Standby ışığı yanıyor), - Logo geliyor açılmıyor (Standby ışığı yanıp/sönüyor), - Logo geliyor kapanıyor (Standby ışığı yanıp/ sönüyor sonra standby ışığı sabit yanıyor) - Logo geliyor açılıyor fakat görüntü yok. Yazılımlar ok tuşu...tavsiyeforumu.com
Ellerinize sağlık ikinci kez denememde düzeldi.Denedim bu sefer yüklemeye geçti fakat 15 dj oldu hala ışık hızlı yanip sönmeye devam ediyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi: