muratala5361
Süper Üye
- 3 Şub 2019
- 1,906
- 22
Anakartın değişmesi yerine android box alabilirsinizyani anakartın değişmesi şart o zaman
Anakartın değişmesi yerine android box alabilirsinizyani anakartın değişmesi şart o zaman
Selam , yazılımla gelmeyecektir eski bir ana kart android box düşünebilirsinizMerhaba;
Vestel 3D Smart Tv 47PF9090
SN: 7232115 400370
MB91 yazılım rica ediyorum, 3.3.8c son yazılım diyor servis ama içinde Vewd store yok haliyle SSİPTV yüklemem gerekiyor. yardım ederseniz sevinirim.
merhabalar benim jvc lt55vu73t model jvc 3,63,44 çekirdek yazılımını yükledim ama tv açılınca kumandayı görmemeye başladı. kumanda çalışmadığı için de eski versiyona da dönemiyorum. full yazılım gibi fişi çekerek ok tuşuna basarak yüklemeyi denedim ama kumanda çalışmadığı için yüklemeyi yapmadı. televizyonu nasıl kurtarabilirim acaba lütfen yardımcı olur musunuz....
merhabalar benim jvc lt545vu73t model jvc 3,63,44 çekirdek yazılımını yükledim ama tv açılınca kumandayı görmemeye başladı. kumanda çalışmadığı için de eski versiyona da dönemiyorum. full yazılım gibi fişi çekerek ok tuşuna basarak yüklemeyi denedim ama kumanda çalışmadığı için yüklemeyi yapmadı. televizyonu nasıl kurtarabilirim acaba lütfen yardımcı olur musunuz....
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tv içerisinde kullanılan anakartlar aynı olmasına rağmen markalara özel ve dış görünümlere özel yazılımlar kullanılmaktadır.
Örneğin:
Benim tv min anakartı MB130 Güncel yazılım lazım demekle iş bitmiyor.
Bittiğini var sayalım verilen yazılım yüklendiğinde bir takım aksaklıklarla karşılaşabilirsiniz en önemlisi de kumanda sorunu veya wifi yi görmemesi , bluetooth u görmemesi vs vs
Yazılım isterken veya ararken yapılması gereken en önemli iş tv nin barkod bilgilerine göre aranması veya istenmesidir.
Şimdi sizin sorununuza gelince barkod resmini eklemeniz gerekiyor ben veya forumdaki diğer yetkili arkadaşlar size full yazılım linkini verir ise yine aynı kumanda ile yükleme yaparsınız sorun kalmaz.
Hocam cevap verdiğiniz için çok teşekkürler. Akşam barkod fotoğrafını da atarım ama full yazılım için kumandadan ok tuşuna basılı tutmak gerekmiyormu. Kumandayı hiç bir şekilde algılamıyor.
Yazılım için algılayacak
Hocam tv nin barkod fotoğrafı bu sanırım şimdiden teşekkürler.
Yokmu bu garibana full yazılım verecek bir yiğit evde kös kös oturuyoruz valla. ? ?