muratala5361
Süper Üye
- 3 Şub 2019
- 1,906
- 22
Vestel mb9x serisine güncelleme verirse mb 1xx serilerine vermek zorunda ??Selam yazılımla düzelmeye ektir bizde bekliyoruz farklı yazılım çıkacak mı diye, mevcut yazılımla duzelmiyor
Vestel mb9x serisine güncelleme verirse mb 1xx serilerine vermek zorunda ??Selam yazılımla düzelmeye ektir bizde bekliyoruz farklı yazılım çıkacak mı diye, mevcut yazılımla duzelmiyor
benimki 3.7.6f sıkıntı yok sadece internet ve youtube ye girmiyor acaba yazılımsal mıdır diye düşündüm
teşekkür ederim ozaman beklemeye devam ☺Selam yazılımla düzelmeye ektir bizde bekliyoruz farklı yazılım çıkacak mı diye, mevcut yazılımla duzelmiyor
F fikolojiArkadaşlar merhaba Vestel Smart 50pf7175 50"LED televizyonuma yazılım yükledim ama sanırım sistem çöktü ekranda sadece Vestel yazıyor güç ışığı yanıp sönüyor kumanda işlemiyor sanırım yanlış sürüm yükledim bana yardımcı olabilir misiniz hangi yazılımı yüklemem gerekli
teşekkür ederim ozaman beklemeye devam ☺
Selam yazılımla düzelmeye ektir bizde bekliyoruz farklı yazılım çıkacak mı diye, mevcut yazılımla duzelmiyor
yani anakartın değişmesi şart o zamanBoşuna beklemeyin ram yetersiz gelmeye başladı portaldeki her güncelleme üründe kullanılan ram kapasitesini aşıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Portaldaki uygulamalar youtube vs kendini güncelledikçe kapasite artıyor tv nin ram i yetersiz geliyor beklemeyiniz.