Hocam Merhaba
MB96 anakart için full yazılım gerekiyor
Cihaz serisi: 9922228 600001
Cihazın içindeki etiket görüntüleri ekte hocam
Şimdiden teşekkürler.
Öncesinde farklı yazılım deneyiniz miMesaj otomatik olarak birleştirildi:
rardaki dosyalar usb direk atıp tv nin usb1 veya usb2 denedim Kumandanın ok tuşuna basılıyken tv fişe takıyorum standby lambası yanmadan ledler yanıp kapanıyor standby lambası 2-3 kes yanıp sabit oluyor. yükleme başlamıyor neden acaba ustam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
rardaki dosyalar usb direk atıp tv nin usb1 veya usb2 denedim Kumandanın ok tuşuna basılıyken tv fişe takıyorum standby lambası yanmadan ledler yanıp kapanıyor standby lambası 2-3 kes yanıp sabit oluyor. yükleme başlamıyor neden acaba ustam
hayır elektiriklerin git gelinden yazılım çöktü tekrar yükleme yapmam lazım geçen senede olmuştu böyle yükleyince düzelmişti o dosyayı kaybettim :( ama hatırladıgım kadarıyla benim yüklediğim dosyada mboot_spi.bin değildi sadece mboot.bin yazıyordu diger dosyalar aynıydı.Öncesinde farklı yazılım deneyiniz mi
hayır elektiriklerin git gelinden yazılım çöktü tekrar yükleme yapmam lazım geçen senede olmuştu böyle yükleyince düzelmişti o dosyayı kaybettim :( ama hatırladıgım kadarıyla benim yüklediğim dosyada mboot_spi.bin değildi sadece mboot.bin yazıyordu diger dosyalar aynıydı.
benimde vestel 17mb70-5p anakart ı olan bir tv m var yazılım bulamadım yardım edermisinizgöndermiş olduğunuz güncellemeyi yaptım ama biraz tv yavaşladı gibi geldi.
Full yazılımı gönderirseniz sevinirim.
Teşekkürler.
What did you save is the contents of the flash memory? Did you rewrite the memory with the saved bin. ?
The TV profile is saved on the stick with entry in the service menu.
1. The software does not fit because it is for another panel
2. You wanted to try
3. You cannot make changes from the service menu.
4. If you saved the original profile it can be resolved.
I only have one software for testing. For installation: menu and then 1505.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
3.7.6 s son sürüm fakat sorun yoksa güncellemeyin. Ha eğer isterseniz F fikoloji yardım edebilirMerhaba Vestel MB96 anakartı tv var yazılımı v.3.7.6 bunun yeni yazılımı varmı sitede bulamadım yardımcı olabilirmisiniz mail adresim duman.aydn@gmail.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Resim ters yüklenmiş ☺ Nasıl oldu anlamadım
benimki 3.7.6f sıkıntı yok sadece internet ve youtube ye girmiyor acaba yazılımsal mıdır diye düşündüm3.7.6 s son sürüm fakat sorun yoksa güncellemeyin. Ha eğer isterseniz F fikoloji yardım edebilir
Selam yazılımla düzelmeye ektir bizde bekliyoruz farklı yazılım çıkacak mı diye, mevcut yazılımla duzelmiyorbenimki 3.7.6f sıkıntı yok sadece internet ve youtube ye girmiyor acaba yazılımsal mıdır diye düşündüm