yokoono Çevrimiçi

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,618
73
There is an installation procedure:
1. Formatted stick with fat32
2. Unzip the software and copy the 4 files onto the stick.
3. Introduced stick in USB TV.
4. Press and hold the OK key on the remote control.
5. Introduced TV in the socket
6. Release the OK key when the left LED blinks fast.
7. Waiting for the update to complete.
Have you done so? Use a led stick and see if the stick led signals any activity.

E Çevrimdışı

Eyüp14

Yeni Üye
31 Ağu 2019
9
54
There is an installation procedure:
1. Formatted stick with fat32
2. Unzip the software and copy the 4 files onto the stick.
3. Introduced stick in USB TV.
4. Press and hold the OK key on the remote control.
5. Introduced TV in the socket
6. Release the OK key when the left LED blinks fast.
7. Waiting for the update to complete.
Have you done so? Use a led stick and see if the stick led signals any activity.

yes, i did so. yesterday i read this installation procedure from you.
i buy tomorrow a new usb stick max 4 gb (correct?) and try it again.

yokoono Çevrimiçi

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,618
73
If it does not go from the stick you must rewrite the memories with the programmer.
Bin (soft) for them I have but do not know if you have a programmer (CH341A, RT 809).

E Çevrimdışı

Eyüp14

Yeni Üye
31 Ağu 2019
9
54
If it does not go from the stick you must rewrite the memories with the programmer.
Bin (soft) for them I have but do not know if you have a programmer (CH341A, RT 809).
sorry, i didn`t have any programmer. can you contact me privat, may i send you my card to optimize.

L Çevrimdışı

luxors

Yeni Üye
17 Ağu 2019
13
48
IMG_20190901_153036.jpg
IMG_20190901_153030.jpg
IMG_20190901_152948.jpg
yardımcı olur musunuz yazılım lazım TV açılmıyor.

K Çevrimiçi

Kanaatelek

Yeni Üye
1 Eyl 2019
17
24
Merhabalar 17mb110s anakartım var. karta güç verildikten sonra vestel logosu çıkıp gidiyor ardında siyah bir ekran geliyor ve orda kalıyor tv led devreleri o sırada çalışır durumda.
En kısa sürede yardımcı olursanız çok makbul geçer.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Merhabalar 17mb110s anakartım var. karta güç verildikten sonra vestel logosu çıkıp gidiyor ardında siyah bir ekran geliyor ve orda kalıyor tv led devreleri o sırada çalışır durumda.
En kısa sürede yardımcı olursanız çok makbul geçer.
Led devreleri çalışır durumda demekten kastınız backlight mı ? Öndeki stanby ledi mi ?
Ses var mı ?

M Çevrimdışı

mgurcaglar

Yeni Üye
1 Eyl 2019
7
42
IMG_0148.jpg

Acill Yardım Lütfen...
Fotoğrafını gönderdiğim televizyonum da renkler birbirine girmiş durumda bana full yazılım linkini gönderebilir misiniz hocam.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
IMG_0148.jpg

Acill Yardım Lütfen...
Fotoğrafını gönderdiğim televizyonum da renkler birbirine girmiş durumda bana full yazılım linkini gönderebilir misiniz hocam.

Barkod ile beraber arızanın da resmi eklenirse hatanın yazılımsal mı donanımsal mı olduğu hakkında karar verilebilir. Belkide boşuna yazılım talebinde bulunuyorsunuz.

M Çevrimdışı

mgurcaglar

Yeni Üye
1 Eyl 2019
7
42
Barkod ile beraber arızanın da resmi eklenirse hatanın yazılımsal mı donanımsal mı olduğu hakkında karar verilebilir. Belkide boşuna yazılım talebinde bulunuyorsunuz.

Merhaba güncelleme yapmaya çalıştığımdan dolayı bu durumla karşılaştım sanırım yanlış bir sürüm yükledim bu yüzden full yazılımı rica edecektim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

IMG_0151.jpg

Bu da televizyonun son hali

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Merhaba güncelleme yapmaya çalıştığımdan dolayı bu durumla karşılaştım sanırım yanlış bir sürüm yükledim bu yüzden full yazılımı rica edecektim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

IMG_0151.jpg

Bu da televizyonun son hali

Uygun olmayan bir yazılım mı yüklediniz kendiliğinden mi bu hata oluştu.

Geri
Üst Alt