Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

ok tuşunu 15-20 sn basılı utun

ok tuşunu 15-20 sn basılı utun

Hocam üç defa denedim her deneyişimde 20-25 saniye basılı tuttum ama başlamıyor
Diğer yaptığım yanlış yüklemede hemen başlamıştı sizce sorun nedir?

kumanda ile menü4725 tuşlayıp diagnostik menü içinde factory reset ok leyin sonra tekrar yüklemeyi deneyin verdiğim yazılım orjinal full yazılım

kumanda ile menü4725 tuşlayıp diagnostik menü içinde factory reset ok leyin sonra tekrar yüklemeyi deneyin verdiğim yazılım orjinal full yazılım

Söylediğin gibi yaptım ama yine başlamadı hocam bize servis yolu görünüyor galiba :(

:alala

Benimde sorunum var bu konuda İnternete kablolu bağlanıyorum. Ama youtube falan calistiramiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Vestel 40pf7070 için yazılım driver için yardımcı olurmusunuz

Full yazılım lazım TV açılmıyor.

IMG_20190901_152953.jpg

Full yazılım lazım TV açılmıyor.

IMG_20190901_152946.jpg

Bildiğin başka bir yöntem var mı hocam

MB9X Anakartlar için
OK tuşuna basılı tut fişi prize tak yaklaşık 15 Saniye olduğunu hissettiğinde çok hızlı bir şekilde anlık olarak parmağınızı OK tuşundan çekip geri basın bu işlemi iki defa yapın tahminen 30 ile 40. Saniyede yazılım yükleme işlemi başlayacaktır. OK 15. OK 15. OK 15 Anlık
Sebebi şu yaklaşık 15 -20 Saniye sonra uzaktan kumanda tuş basılı kaldı olarak algılayıp sinyal göndermeyi kesip korumaya geçebiliyor yazılımı almaya başlama süreci 30 ile 40 Saniye gibi bir süreçte gerçekleştiği için kesintisiz olarak ikici ve üçüncü 15 Saniyelere ihtiyaç var.

Son düzenleme:
Söylediğin gibi yaptım ama yine başlamadı hocam bize servis yolu görünüyor galiba :(
aynı sorun ben de de var defalarca denedim ama tv normal şekilde açılmaktan başka hiç bir tepki vermiyor.

Panel dosyası rica etsem tşk...
6F2E5F0B-4299-4A55-8971-4C870A76447E.jpg

İyi günler ustalarım.. regal 82 ekran TV var.. anakart arızalı idi.. bende anakart vardı..taktım oldu ama görüntü biraz bozuk..yani tam net değil... Buna göre panel yazılım ı atarsanız sevinirim..

IMG-20190902-WA0005.jpg
IMG-20190902-WA0004.jpg
IMG-20190902-WA0003.jpg

Benimde sorunum var bu konuda İnternete kablolu bağlanıyorum. Ama youtube falan calistiramiyorum

Vestel 40pf7070 için yazılım driver için yardımcı olurmusunuz
cihazın anakart donanımsal olarak düşük kaldığı için yazılım yüklesenizde youtube açılmaz android box tavsiyemizdir.

Geri
Üst Alt