çok teşekkür ederim çalıstı.P proff2000,Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
çok teşekkür ederim çalıstı.P proff2000,Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Google translate:Fabrika ayarlarina aldim. Acilmadi. Bende yazilim attim. Uyumsuzluk oldugu kesin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mb90 49 inç
Mb90 49 inç
Daha once yailim atmistim. boyle bor sorun yasamadim. Ayni dosyayi bulamadim. Ama televizyondan aldigim hw sw profil dosyalarim var. Ise yararmi?
Yuklemedi. Yukleme basarisiz hatasi veriyor.Google translate:
Yeni yazılımı denemeden önce profilinizi TV’nizden kurtardığınızı düşündüm.
Fabrika ayarlarından bu duruma gelmez diye düşünüyorum,acaba yazılım falan mı yüklendi bu tvye,panel uyumsuzluğu var çünkü
47PF9090 model seri no 7134608 400196 vestel yazılımı sizde varsa rica etsem tv elimde kaldıFabrika ayarlarından bu duruma gelmez diye düşünüyorum,acaba yazılım falan mı yüklendi bu tvye,panel uyumsuzluğu var çünkü
Selammerhabalar adem bey bende vestel smart tv var fakat bu cihaza servis yazılım yüklenemediğini belirtiyor. cihazda netflix vb. programlar bulunmuyor.
1. sorum bu tv ye yazılım yüklenebilir mi?
tv ye ait versiyon bilgileri
bu şekildedir. yazılım konusunda yardımcı olabilir misiniz?
bu cihaz için full yazılım talep ediyorum. yardımcı olabilir misiniz?
vpaz:2022804747PF9090 model seri no 7134608 400196 vestel yazılımı sizde varsa rica etsem tv elimde kaldı
teknovest teşekkür ederim fakat boot almıyor. talimatlarda ki gibi uk ok tusuna basarak fişe takıyorum. normal sistem acılıyor. menu+1505 yaptıgımda ise yukleme basarısız hatası veriyor. fat32 formatlı usb.C celebi_m,Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yuklemedi. Yukleme basarisiz hatasi veriyor.
47PF9090 mı tv ?vpaz:20228047
Evet 47pf9090. teşekkür ederim fakat boot almıyor. talimatlarda ki gibi uk ok tusuna basarak fişe takıyorum. normal sistem acılıyor. menu+1505 yaptıgımda ise yukleme basarısız hatası veriyor. fat32 formatlı usb. Baska uyumsuz yazilimi aliyorC celebi_m
47PF9090 mı tv ?
İçinde OKU dosyası var
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.