yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,618
73
[/ QUOTE
Нажмите кнопку ОК на пульте и вставьте вилку. Я все правильно сделал?
[/QUOTE]
1. Форматировать флешку макс. 2G с FAT32
2. Распакуйте полученное программное обеспечение
3. Скопируйте 4 файла на карту
4. Вставьте флешку в USB-телевизор
5. Нажмите клавишу ОК. ВЫ ПРОИЗОШЛИ.
6. Вставьте телевизор в розетку
7. Отпустите кнопку ОК после прибл. 10 сек или когда индикатор STB быстро мигает.
8. Дождитесь завершения resoftat.

P Çevrimdışı

peaceofcolor

Yeni Üye
14 Tem 2019
6
44
Elinize sağlık.
Guncelleme yaparken elektrik kesildi. Sonrasında kırmızı stdby ışığı yanıp sönüyor. Bu yazılım ile OK tusuna basılı tutarak düzeltebiliriz değil mi? Yoksa direk servise mi götürelim ne dersiniz?
Buradaki yazılanlara göre deneme yaptım. Kırmızı ışık hızlı hızlı yanıyor 15 dk. bekledim. Değişen birşey olmuyor beklemeye devam edeceğim. Düzelme olmaz ise yarın servis yolu görünüyor bize sanırım. :)

U Çevrimdışı

ua_mami

Yeni Üye
14 Tem 2019
8
30
ilk kurulum yaptım sonuç aynı
Yazılım sana değil,yükleme sakın,tv uçurmayasın ,sadece tvye reset atıp yeniden kurulum yapmanı istedi.

IMG_0258.jpg
IMG_0259.jpg

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
U Çevrimdışı

ua_mami

Yeni Üye
14 Tem 2019
8
30
uydu ne kadar reset te atsam kanal d hd frekansı kırılmalı oluyor Yen'i frekansı ekliyorum tüm tp leri silip tekrar taramada yaptım olmadı.Vestel tv de yazılım sorunu olabilir mi?
dernermisin

L Çevrimdışı

lukshasng

Yeni Üye
13 Tem 2019
8
44
[QUOTE = "yokoono, сообщение: 98865, участник: 6137»]
[/ QUOTE
[/ QUOTE]
5. Нажмите кнопку ОК. ВЫ ПРОИЗОШЛИ.
7. Отпустите кнопку ОК после прибл. 10 сек или когда индикатор STB быстро мигает.
[/ QUOTE]
Я его прошил . Все заработало , но потом я его выключил и он стал опять перезагружается . В чем может быть дело ?

yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,618
73
ilk kurulum yaptım sonuç aynı

IMG_0258.jpg
IMG_0259.jpg

Televizyonda sürüm v.0.7.0s var. Sadece v.0.8.1 var. Eğer yardımı dokunuyorsa ve aşağıda neyin olması gerektiğine ihtiyacınız varsa. Sanırım anakart 17MB81.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

[QUOTE = "yokoono, сообщение: 98865, участник: 6137»]
[/ QUOTE
[/ QUOTE]
5. Нажмите кнопку ОК. ВЫ ПРОИЗОШЛИ.
[/ QUOTE]
Я его прошил . Все заработало , но потом я его выключил и он стал опять перезагружается . В чем может быть дело ?

Подождите, пока изображение или телевизор не появятся в stb, или перезагрузите себя. Это может занять 10-15 минут.
Как долго мигает свет вспышки. После остановки процесса телевизор останавливается, и ручка извлекается.

Son düzenleme:
L Çevrimdışı

lukshasng

Yeni Üye
13 Tem 2019
8
44
[QUOTE = "yokoono, сообщение: 98876, участник: 6137»]
Телевизор имеет версию v.0.7.0s. У меня только v.0.8.1. Если это поможет, и вам нужно то, что должно быть там внизу. Я думаю, что материнская плата 17MB81.
[Скрытое содержимое]

[QUOTE = "yokoono, сообщение: 98876, участник: 6137»]
Телевизор имеет версию v.0.7.0s. У меня только v.0.8.1. Если это поможет, и вам нужно то, что должно быть там внизу. Я думаю, что материнская плата 17MB81.
[Скрытое содержимое]

Son düzenleme:
G Çevrimdışı

gezgin_ 

Aktif Üye
27 Ara 2017
190
46
Bunu kanal degistirince mi yapıyor yoksa normal yayın anında mi ?
Televizyonda enerji tasarrufu açık mi ?
Arka ışıklar yüksek mi ?
Cvp için tşk ederim, TV de her iki şekilde de sorun ortaya çıkıyor , arka ışıklar düşük seviyede , enerji tasarrufu orta olarak ayarlı. , filoloji üstad buTV deki sorunu yazdım ancak süreklilik arzetmiyo yine bir arkadas da burdan yazdı kararma anında TV ye ışık tutarak herhangi bir durum vs varmı diye ,tekrar olursa bunu uygulucam ona göre bilgi veririm size nasıl bir yol izlemeliyim diye. TV 3.yılı Garanti bitmesine az bir süre kaldı. Tşk ederim ?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Cvp için tşk ederim, TV de her iki şekilde de sorun ortaya çıkıyor , arka ışıklar düşük seviyede , enerji tasarrufu orta olarak ayarlı. , filoloji üstad buTV deki sorunu yazdım ancak süreklilik arzetmiyo yine bir arkadas da burdan yazdı kararma anında TV ye ışık tutarak herhangi bir durum vs varmı diye ,tekrar olursa bunu uygulucam ona göre bilgi veririm size nasıl bir yol izlemeliyim diye. TV 3.yılı Garanti bitmesine az bir süre kaldı. Tşk ederim ?
Hımm,garanti bitmeden hallet bari işini,en iyisi sorun olduğunda filme al,elinde bulunsun :ok

U Çevrimdışı

ua_mami

Yeni Üye
14 Tem 2019
8
30
Çok çok teşekkürler hocam Yeni yazılım yüklenince sorun çözüldü
Thank you very much, my teacher, the software has resolved the problem:clap:ok:yeah

Televizyonda sürüm v.0.7.0s var. Sadece v.0.8.1 var. Eğer yardımı dokunuyorsa ve aşağıda neyin olması gerektiğine ihtiyacınız varsa. Sanırım anakart 17MB81.
[Gizli İçerik]

Подождите, пока изображение или телевизор не появятся в stb, или перезагрузите себя. Это может занять 10-15 минут.
Как долго мигает свет вспышки. После остановки процесса телевизор останавливается, и ручка извлекается.
:ok???

L Çevrimdışı

lukshasng

Yeni Üye
13 Tem 2019
8
44
Добрый день.
Подскажите как можно отключить логотип на плате 17MB120 или поменять логотип у меня высвечивается TELEFUNKEN а нужно поставить HITACHI
Спасибо.

yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,618
73
Сохраните свой профиль ТВ на флешке и разместите здесь. Если не знаешь как, говоришь.

Geri
Üst Alt