H
Harunyavuz
Yeni Üye
- 16 Tem 2019
- 2
- 44
s.a.kolaygelsin.hocam bendeki bu tv ye uygun olan yazılımı atarmısınız.yanlışlık olmasın diye.yardımcı olursanız sevinirim.selamlar.
selam,
s.a.kolaygelsin.hocam bendeki bu tv ye uygun olan yazılımı atarmısınız.yanlışlık olmasın diye.yardımcı olursanız sevinirim.selamlar.
tşk ler.tv de sorun yok.internetini kullanamıyorum.tek sıkıntı o.yidene sağolunselam,
hiç yazılım tavsiye etmediğimiz ana karttır. cihazda sorun yoksa müdahale edip karıştırmayınız
estağfurullah, android box almanızı tavsiye ederimtşk ler.tv de sorun yok.internetini kullanamıyorum.tek sıkıntı o.yidene sağolun
1. С форматом FAT32 флешка макс. 2G[QUOTE = "yokoono, сообщение: 99114, участник: 6137»]
Сохраните свой профиль ТВ на флешке и разместите здесь. Если не знаешь как, говоришь.
[/ QUOTE]
Скажите как сохранить профиль на флешку
selam, şu an için en güncel sürümdesiniz, güzel televizyon bu şekilde devam yeni yazılım gelirmi derseniz ben açıkçası bekliyorum ama bu 1 ayda olabilir 1 yılda
Slm F fikoloji .. bendeki JVC tv ile ilgili resimleri atıyorum. En son 3.62.35 yazılımını yükledim birkaç gün önce..daha önce 24 versiyonu vardı. Ama görüntü kalitesinde çok bir fark göremedim. Tv nin genel işleyişinden memnunum. Başka bir yazılım yüklemem gerekir mi yoksa bu şekilde yeterli midir? Şimdiden teşekkür ederim..İyi çalışmalar dilerim.
Fabrika ayarlarından bu duruma gelmez diye düşünüyorum,acaba yazılım falan mı yüklendi bu tvye,panel uyumsuzluğu var çünkü
seri no 7134608 400196
fabrika ayarlarına getirdim sonra acılmadı mb90 yazılım yukledım fakat bu sekilde acıldı uyumsuzdu galiba yardımcı olursaız sevinirim
Google translate:
seri no 7134608 400196
fabrika ayarlarına getirdim sonra acılmadı mb90 yazılım yukledım fakat bu sekilde acıldı uyumsuzdu galiba yardımcı olursaız sevinirim
Fabrika ayarlarina aldim. Acilmadi. Bende yazilim attim. Uyumsuzluk oldugu kesinFabrika ayarlarından bu duruma gelmez diye düşünüyorum,acaba yazılım falan mı yüklendi bu tvye,panel uyumsuzluğu var çünkü
Google translate:
Resme göre, TV 17 MB90 anakart ve 42 inç LG paneline sahip. Bu doğru mu?
Google translate:
Resme göre, TV 17 MB90 anakart ve 42 inç LG paneline sahip. Bu doğru mu?
Fabrika ayarlarina aldim. Acilmadi. Bende yazilim attim. Uyumsuzluk oldugu kesin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mb90 49 inç