C celebi_m,Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
teknovest teşekkür ederim fakat boot almıyor. talimatlarda ki gibi uk ok tusuna basarak fişe takıyorum. normal sistem acılıyor. menu+1505 yaptıgımda ise yukleme basarısız hatası veriyor. fat32 formatlı usb.
Ohh,hadi güle güle kullan ,birde senin tv 3D değilmi ?
Şu an sistemi kurtardık ) Emeği geçen tüm ustalarıma teşekkür ederim. Buradan tüm insanlığa seslenmek istiyorum. araştırmadan ve emin lmadan yapmayın !!!
3.6.6c vardı 3.6.6s oldu. netflix logoso var lakin çalışmıyor. sanırım sistem uygun değil. tekrar tekrar teşekkür ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim.
Tv baya eski,mb82 kart üstelik,bir sıkıntı yoksa asla yazılımla oynayıp riske girme ,nacizane düşüncemslm televizyon seg marka güncel yazılımı varmıdır teşekkürler
Evet 3dOhh,hadi güle güle kullan ,birde senin tv 3D değilmi ?
Selam eski bir üründür, ne yazikki güncellemesi yok, yada yapılmasını tavsiye etmeyizHerkese selam. Finlux marka 40" LED TV için güncel yazılım var mıdır?
Google translate:
Şu an sistemi kurtardık ) Emeği geçen tüm ustalarıma teşekkür ederim. Buradan tüm insanlığa seslenmek istiyorum. araştırmadan ve emin lmadan yapmayın !!!
3.6.6c vardı 3.6.6s oldu. netflix logoso var lakin çalışmıyor. sanırım sistem uygun değil. tekrar tekrar teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.
Evet aynen oyle yaptim. Tekrar tesekkurler.Google translate:
Artık TV'nizi çözdüğünüze, PROFILE SAVE yapın ve dizüstü bilgisayarınıza yerleştirin. Yanlış bir güncelleme yaparsanız buna da ihtiyacınız olabilir.
Selamsadsdasad
merhabalar benim televizyonum vestel 49FB7500 buna v.2.23 yazılımı var ama memnun değilim daha iyi bir yazılım bulabilirmisiniz
17mb110 anakart