F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Evet ben de öyle bir hata yaptım. HDMI bağladığımda ses gelmiyor tv den. Ondan yazılım güncelleme ile düzeltebilirim diye düşündüm. Başka bir yöntemi var mı acaba? Kablo, pc düzgün çalışıyor başka tv de denedim. Bu sorun da güncelleme yaptıktan sonra oldu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet ben de öyle bir hata yaptım. HDMI bağladığımda ses gelmiyor tv den. Ondan yazılım güncelleme ile düzeltebilirim diye düşündüm. Başka bir yöntemi var mı acaba? Kablo, pc düzgün çalışıyor başka tv de denedim. Bu sorun da güncelleme yaptıktan sonra oldu.
Şu anda güncelleme mi var TV de ?
Yazılım yüklediniz yani doğru mu ?

U Çevrimdışı

ugur3319

Yeni Üye
18 Nis 2019
6
35
Şu anda güncelleme mi var TV de ?
Yazılım yüklediniz yani doğru mu ?
Vestelin sitesinden iki ay önce falan seri numarasını girerek bir yazılım indirdim. USB ye atıp fiş çıkartıp güncelledim. Sonra HDMI takınca ses gelmemeye başladı. Diğer bütün özelliklerimiz çalışıyor. Tek sıkıntı HDMI takınca ses gelmemesi.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Vestelin sitesinden iki ay önce falan seri numarasını girerek bir yazılım indirdim. USB ye atıp fiş çıkartıp güncelledim. Sonra HDMI takınca ses gelmemeye başladı. Diğer bütün özelliklerimiz çalışıyor. Tek sıkıntı HDMI takınca ses gelmemesi.
Seri numarası paylaşirmisin hem full hemde güncelleme yazımı paylaşalım

U Çevrimdışı

ugur3319

Yeni Üye
18 Nis 2019
6
35
Seri numarası paylaşirmisin hem full hemde güncelleme yazımı paylaşalım

IMG_7886.jpg

MB91 Seri No: 7246765400185 (Tam okunmazsa diye yazdım) Teşekkürler ilginiz için.

U Çevrimdışı

ugur3319

Yeni Üye
18 Nis 2019
6
35
Bendeki tv,tam olarak ne yaptın da böyle oldu sevgili ugur3319 ,kullandığın yazılım son yazılımdır zaten,sarı menülü olan,(366s)
Merhaba teraspy teraspy kardeşim güncelleme yaptım ama HDMI takınca ses gelmemeye başladı. Bendeki sarı yazılım değil. 3.6.6s yazıyor ama. Klasik eski ilk aldığım gibi menü rengi falan.

full yazılım yükleme anlatımı için Tıklayınız
[/QU Çok teşekkürler güncellemeyi yaptım ama sorun hala devam ediyor. Sizce neden kaynaklanıyor olabilir?

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhaba teraspy teraspy kardeşim güncelleme yaptım ama HDMI takınca ses gelmemeye başladı. Bendeki sarı yazılım değil. 3.6.6s yazıyor ama. Klasik eski ilk aldığım gibi menü rengi falan.
hdmi girişlerinde sorun olabilir, verdiğim güncelleme değil fabrika full yazılımıdır.

A Çevrimdışı

alper1059

Yeni Üye
19 Nis 2019
7
36
Merhaba arkadaşlar benim televizyon için enson yazılım hangisi. Twlevizyonum çok donmaya başladı. Guncel yazılım ve sağla olan hangisi tşkler. Takipdeyim

IMG_20190419_180656.jpg

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Kardeşim bu sayfadaki dosyayo yğkelyince olurmu diyorsun. İndirp deneyecğim şimdi bilemediğim için guzel sayfamızdan guvenerek yükleyeceğim
en güncel sürüm odur. donma sorunları için gelmiştir. ama çok da birşey beklemeyiniz çünkü donanım biraz yetersizdir. sayfamızda bu güne kadar binlerce yazılım alınmıştır sorun olursa direk bana ulaş sıkıntı yok :)

Geri
Üst Alt