B Çevrimdışı

bayleon

Yeni Üye
14 Nis 2019
24
43
bu yazılımları denedim full cekirdek yazılım konusunda netflix icin netflix olmadı tv evde seri numarasını yok su an elimde
17MB100_34.25
17MB100-34.23
17MB100 2.7.0.0.

baslamadan evvel foto cekmistim bu yazılımda iken tv ye yollayıp netflix ve youtubeyı tv ye direk yansıtıyordum su an yansıtamıyorum üstteki yazılımlarda eski yazılımım oldugu icin fotoda olan yazılıma gecmek icin ariyorum daha stabildi cünkü

P Çevrimdışı

PLTN_

Yeni Üye
17 Nis 2019
2
42
selam,
güncel yazılımlar https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...b120-mb130-mb140-cekirdek-yazilim-konusu.445/
bu sayfada oluyor, ana kart modeliniz mb96 dır. verdiğim sayfadan 3.7.6s yazılımı yükleyebilirsiniz
Hocam Merhaba,
Yazılım güncelleme konusuna dünden beri merak sardım.
Merak sarmamın nedeni aslında Smart Tv'den YouTube açıldığında belli bir süre sonra kitleniyor ve hiç bir şekilde ilerlemiyor. Bu şekilde olduğu zamanda YouTube den çıkarak TV ekranına dönmemiz gerekiyor. Buda YouTube da izlediğin videoyu tekrardan açama ve kaldığın yere getirme gibi işlerle uğraştıyor ve zaman kaybına neden oluyor. TV'yi fabrika ayarlarına da döndürdüm ancak fayda etmedi. Şimdi benim soracaklarım.
1. Ben bu konuda yazılımı güncelleme limiyim. Güncelleme yaptığımda bu sorun çözüme kavuşur mu.
2. Bu yazılımın içinde ekstra bir özellik var mıdır?
3. Gönderdiğiniz linkteki konuyu biraz inceledim vaktim olmadığı için çok fazla inceleyemedim, Mb96 ise çok karıştırmayın gibi bir ibare vardı sanırım. Bu nedenle bu işleme dokunmayalım mı?
4. Güncelleme öncesinde şuandaki TV üzerindeki yazılımın yedeğini alabilir miyiz. Bunun için açılmış konu var mıdır. Linkini paylaşabilir misiniz?
5. Yedeği aldığımız taktirde güncelleme esnasında sorun yaşadığımız da yedek aldığımız yazılımı tekrardan TV'ye yükleyebilir miyiz.
Bazı arkadaşlar forumda araşatırabilirsiniz gibi söylemlerde bulunabilirler, ancak belirttiğim gibi çok fazla maalesef vaktim olmuyor.
Yukarıdaki konular konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
bu yazılımları denedim full cekirdek yazılım konusunda netflix icin netflix olmadı tv evde seri numarasını yok su an elimde
17MB100_34.25
17MB100-34.23
17MB100 2.7.0.0.

baslamadan evvel foto cekmistim bu yazılımda iken tv ye yollayıp netflix ve youtubeyı tv ye direk yansıtıyordum su an yansıtamıyorum üstteki yazılımlarda eski yazılımım oldugu icin fotoda olan yazılıma gecmek icin ariyorum daha stabildi cünkü
anladım bu resimdeki yazılım olsa olsa fabrika full yazılımdır.
eğer tv size aiyitse bana özelden mesaj atınız. mb100 de netfilix direk açılmaz, modlama ile açabilirsin

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Hocam Merhaba,
Yazılım güncelleme konusuna dünden beri merak sardım.
Merak sarmamın nedeni aslında Smart Tv'den YouTube açıldığında belli bir süre sonra kitleniyor ve hiç bir şekilde ilerlemiyor. Bu şekilde olduğu zamanda YouTube den çıkarak TV ekranına dönmemiz gerekiyor. Buda YouTube da izlediğin videoyu tekrardan açama ve kaldığın yere getirme gibi işlerle uğraştıyor ve zaman kaybına neden oluyor. TV'yi fabrika ayarlarına da döndürdüm ancak fayda etmedi. Şimdi benim soracaklarım.
1. Ben bu konuda yazılımı güncelleme limiyim. Güncelleme yaptığımda bu sorun çözüme kavuşur mu.
2. Bu yazılımın içinde ekstra bir özellik var mıdır?
3. Gönderdiğiniz linkteki konuyu biraz inceledim vaktim olmadığı için çok fazla inceleyemedim, Mb96 ise çok karıştırmayın gibi bir ibare vardı sanırım. Bu nedenle bu işleme dokunmayalım mı?
4. Güncelleme öncesinde şuandaki TV üzerindeki yazılımın yedeğini alabilir miyiz. Bunun için açılmış konu var mıdır. Linkini paylaşabilir misiniz?
5. Yedeği aldığımız taktirde güncelleme esnasında sorun yaşadığımız da yedek aldığımız yazılımı tekrardan TV'ye yükleyebilir miyiz.
Bazı arkadaşlar forumda araşatırabilirsiniz gibi söylemlerde bulunabilirler, ancak belirttiğim gibi çok fazla maalesef vaktim olmuyor.
Yukarıdaki konular konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
mb96 için en stabil yazılım 376s dir. mb96 için değil bütün mb9X uzantılı şaseler için biz o uyarıyı yaptık, bazıları şöyle algılıyor misal benim televizyonum mb95 aaa 96 çıkmış 96 yazılımı yükleyim tv yükselsin, sonra tv çöküyor. Ana kart kavramını anlayamadıklari için uyarıda bulunuyoruz, dikkat edersen onay almadan yüklemeyin yazıyor, sizin için onayı ben verdim sorun olmaz :) çünkü görsel paylaştığın için ve doğru karttan bahsettiğin için sorun yoktur.
376s yazılımında eğer mevcutsa widi yani ekran paylaşma daha düzgün çalışıyor, donma kasma gibi durumlar ortadan kalkıyor. Ama şunu da belirteyim artık donanım olarak eski bir karttır unutmamak gerekir.
eğer herhangi sorun olşursa seri numarası paylaşırsın full yazılım yükleriz fabrika yazılımına döneriz.

B Çevrimdışı

bayleon

Yeni Üye
14 Nis 2019
24
43
televizyon benim ama ozel mesaj atamıyorum galiba ozel mesaj atma yerım kapalı vazıyette

daha önceden tv izlerken tv ye dokunmadan cep telefonundan youtubedeki biseyi direk tv ye yollayıp izliyorudum extra bir baglanti gerekmiyordu su an illa tv ye baglanti yapmam gerekiyor o yazilim bana göre cek daha iyi idi yazilimlari denemeden yedekleme aldim bi cok seyinin ama mb100 33.11 olanı yedekleyemedim sadece

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
televizyon benim ama ozel mesaj atamıyorum galiba ozel mesaj atma yerım kapalı vazıyette

daha önceden tv izlerken tv ye dokunmadan cep telefonundan youtubedeki biseyi direk tv ye yollayıp izliyorudum extra bir baglanti gerekmiyordu su an illa tv ye baglanti yapmam gerekiyor o yazilim bana göre cek daha iyi idi yazilimlari denemeden yedekleme aldim bi cok seyinin ama mb100 33.11 olanı yedekleyemedim sadece
full yazılım:
full yazılım yükleme anlatımı için Tıklayınız

O Çevrimdışı

onur46

Aktif Üye
7 Şub 2019
134
37
MERHABA TELEFUNKEN TV DE 24INC OLAN KART TAKILI ACILMIYOR DİĞER TAKACAGIM KARTTA ISE EKRAN LEDLERI YANIYOR FAKAT OSD YOK HANGI YAZILIMI ATMAM GEREK YARDIMCI OLURMUUNUSZ İKİSİDE 17MB82S KART KRNDI ORJINALI 24 INC

915d01dbbb582354edd.jpg

9167ed7313e13ee4ce2.jpg

O Çevrimdışı

osman1234

Aktif Üye
11 Haz 2018
141
24
IMG_20190417_215629.jpg
iyi günler tv yazılımım güncel mi? Söyle bir sorun var smart menü den exıt yaparak çıktıktan sonra tv görüntüsü gelmiyor ve video yok yazıyor kanal değiştirmeden düzelmiyor.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Yeni versiyonda ne gibi yenilikler var. Daha önce hiç güncelleme yapmadım uğraştığım a değerimi? Yenilikler neler veya servis çağırıp mı yaptırsam?
garantisi devam ediyorsa servis çağıra bilirsiniz.
olan şeylerin videosunu çekin elinizde delil olsun
yeni yazılımlarda vestel neyde iyleşme var bildirmez genelde performans sorunu düzeltmesi ve görüntü iyleştirme

Geri
Üst Alt