O Çevrimdışı

osman1234

Aktif Üye
11 Haz 2018
141
24
garantisi devam ediyorsa servis çağıra bilirsiniz.
olan şeylerin videosunu çekin elinizde delil olsun
yeni yazılımlarda vestel neyde iyleşme var bildirmez genelde performans sorunu düzeltmesi ve görüntü iyleştirme
Ayarlar kısmında güncelleme yeri var yazılım arıyor diyor bulamıyor peki orası ne işe yarıyor

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Ayarlar kısmında güncelleme yeri var yazılım arıyor diyor bulamıyor peki orası ne işe yarıyor
normalde yapması gerekir, ama vestel üretimi %99 u otomatik almıyor
manuel yükleniyor, sayfamızdaki yazılımlar orjinaldir sıkıntınız olmasın, TEKNOwest teknovest in paylaştığı linkteki ilk sayfa da nasıl yükleneceği konusunda hem resimli hemde yazılı bilgi var

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
O onur46, dikkat etiyseniz panele giden flex kablo( lvds) soketleri farklı uymaz . inşallah panele bir zarar gelmemiştir.
TEKNOwest teknovest ;
Valla süper sevgili teknovest :)
karttaki lehimleme yerine bakarak nasıl da anladın,yani en azından ben böyle düşünüyorum,çünkü 2 adet pad var kartta,birisi öndeki pade ,diğeri arkadaki pade lehinmlenmiş,doğru mu düşünüyorum :)

O Çevrimdışı

onur46

Aktif Üye
7 Şub 2019
134
37
O onur46, dikkat etiyseniz panele giden flex kablo( lvds) soketleri farklı uymaz . inşallah panele bir zarar gelmemiştir.
merhaba soket aynı uyuyordu bı farklılık goremedık
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

TEKNOwest teknovest ;
Valla süper sevgili teknovest :)
karttaki lehimleme yerine bakarak nasıl da anladın,yani en azından ben böyle düşünüyorum,çünkü 2 adet pad var kartta,birisi öndeki pade ,diğeri arkadaki pade lehinmlenmiş,doğru mu düşünüyorum :)
bende yenı farkettım :) anladım sımdı baska kart bulabılırsem denerım yapamazsam yıne yardımınızı ısteyecegım cok sagolun :)

O Çevrimdışı

ozkarlar

Yeni Üye
18 Nis 2019
3
43
17mb82 yazılım attım yanlıs yazılım atmısım sımdı standby yanım yanıp sonuyo goruntu gıttı kurtarma yazlımı varmıdır ustam

O ozkarlar,

O Çevrimdışı

oskoc

Yeni Üye
31 Mar 2019
5
41
biraz beklermisin bi problem oluştu heralde kontrol ediyorum
şu linke bakarmıısn bi ?
[TD] [/TD]
Teşekkür ederim elinize sağlık
Yoğunluktan dolayı yeni kurabildim. Yazılımda sorun yok ama ne yaptıysam netflix i getiremedim bir türlü haftasonu vakit bulursam tekrar çekirdek yazılımı değiştirerek deneyeceğim
Tekrar tesekkurler.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Teşekkür ederim elinize sağlık
Yoğunluktan dolayı yeni kurabildim. Yazılımda sorun yok ama ne yaptıysam netflix i getiremedim bir türlü haftasonu vakit bulursam tekrar çekirdek yazılımı değiştirerek deneyeceğim
Tekrar tesekkurler.
mb 100 için direk netfilix olmaz, modlama ile açılır,
şu formda : https://tavsiyeforumu.com/konu/ilk-...ken-tv-yazilim-modlama.898/page-56#post-84140
D NetCaliber ve teraspy teraspy etiketle yardımcı olacaklardır

U Çevrimdışı

ugur3319

Yeni Üye
18 Nis 2019
6
35
Merabalar kolay gelsin Vestel 47PF9090 için son yazılım elinizde var mı?Seri No:7246765400185 MB91
Şu an 3.6.6s var üzerinde.

B Çevrimdışı

burhan erel123

Yeni Üye
8 Nis 2019
4
32
merhaba kolay gelsin regal marka tv var telefonun ekranını kablosuz olarak nasıl tv ye aktarabilrm yardımcı olabilirmisiniz

merhaba kolay gelsin regal marka tv var telefonun ekranını kablosuz olarak nasıl tv ye aktarabilrm yardımcı olabilirmisiniz
tv smart tv değil ve miracast özelliği yok

U Çevrimdışı

ugur3319

Yeni Üye
18 Nis 2019
6
35
Evet ben de öyle bir hata yaptım. HDMI bağladığımda ses gelmiyor tv den. Ondan yazılım güncelleme ile düzeltebilirim diye düşündüm. Başka bir yöntemi var mı acaba? Kablo, pc düzgün çalışıyor başka tv de denedim. Bu sorun da güncelleme yaptıktan sonra oldu.

selam, mb9X lere yazılım güncellemesi tavsiye etmiyoruz, andiroid box tavsiye ederiz
Evet ben de öyle bir hata yaptım. HDMI bağladığımda ses gelmiyor tv den. Ondan yazılım güncelleme ile düzeltebilirim diye düşündüm. Başka bir yöntemi var mı acaba? Kablo, pc düzgün çalışıyor başka tv de denedim. Bu sorun da güncelleme yaptıktan sonra oldu.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633

tv smart tv değil ve miracast özelliği yok
HDMI miracast cihazları var ondan alabilirsiniz adaptör hdmı girişine bağlanıyor hdmı den telefon görüntüsü alıyorsun

Geri
Üst Alt