teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Ben cevap vereyim ,"hayır çekemiyoruz" ,en azından tümünü çekemiyoruz,çektiklerimiz de tek başına işe yaramıyorTvdeki içindeki mevcut yazılımı çekebikiyormuyuz. Garantiye almak için kendimizi
Ben cevap vereyim ,"hayır çekemiyoruz" ,en azından tümünü çekemiyoruz,çektiklerimiz de tek başına işe yaramıyorTvdeki içindeki mevcut yazılımı çekebikiyormuyuz. Garantiye almak için kendimizi
serino 7028971 300654merhaba sayın admin 40 pf7070 tvme çekrdek yüklerken vestel yazısı kaldı full sürüm ile bana yardımcı olabilirmsiniz tv açılmıyor
Aaa,şaşırdım iyimi,bendeki sarı menüydü,ses göstergesi ekranın altında tam ortada idi,366s ,demek farklı farklı menülü 366s varmışMerhaba teraspy kardeşim güncelleme yaptım ama HDMI takınca ses gelmemeye başladı. Bendeki sarı yazılım değil. 3.6.6s yazıyor ama. Klasik eski ilk aldığım gibi menü rengi falan.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
peki vestel yazısı kaldı nasıl devam edicem yeni yüklemeye kardeşim
söylediğiniz adımları yaptım bu sefer tv hiç açılmıyor görüntü bile yok bu sefer ne yapmam gerekiyor yardım edrseniz sevinrimR rapti055, full talimatını uygulayın
https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-yazilim-yukleme-resimli-anlatim.2744/