yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
3,175
74
49sc7600-panel.jpg
Panel profile;
MB9X ailesi için;
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsur, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine pq isimli bir klasör ile yerleştirilir
PQ isimli klasör içerisindeki yazılımlara sahip bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır
TV yeniden açıldığında ekran düzelmiş olur
(Bazı istisna durumlarda Profile dosyalarında olduğu gibi TV yi kapattıktan sonra fişi çekip, stby ışığı sönene kadar beklemeniz gerekebilir.)

H Çevrimdışı

hknsansar

Yeni Üye
3 Mar 2022
36
48
Panel profile;
MB9X ailesi için;
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsur, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine pq isimli bir klasör ile yerleştirilir
PQ isimli klasör içerisindeki yazılımlara sahip bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır
TV yeniden açıldığında ekran düzelmiş olur
(Bazı istisna durumlarda Profile dosyalarında olduğu gibi TV yi kapattıktan sonra fişi çekip, stby ışığı sönene kadar beklemeniz gerekebilir.)
sorun giderildi destek için teşekkürler

H Çevrimdışı

hknsansar

Yeni Üye
3 Mar 2022
36
48
linke tıklamış olsan seçili yazılım direk bilgisayarına inerdi.
teşekkür ederim usta linke tıkladım panel yazılımları 1 dosyasına yönlendirdi içinde onlarca panel yazılımı vardı fakat bendeki panel numarası ile aynı olan yoktu panel yazılımları 2 ve 3 diye yüklenen dosyalara erişimim olmadığı için onları görüntüleyemedim. ilgine teşekkür ederim. işlem çözüldü.

S Çevrimiçi

sahinylmz

Yeni Üye
8 Ara 2025
3
25
Arıza

Merhaba
Regal 50r5020u 4k TV mi 2+1 ses sistemine kulaklık bağlantısı ile bagladigimda televizyon kumandasindan ses açılip kapanmiyor,mecburen ses sisteminin ses açma kapama dugmesini kullanıyorum.sorunun yazilim ile ilgisi olabilirmi.
SN:7871162 700072

Son düzenleme:
H Çevrimdışı

Halit95

Yeni Üye
19 Tem 2020
26
30
Merhabalar tv ye güncelleme yaptım fakat siyah ekranda kalıyor ve stand by ışığı yanıp yanıp sönüyor. Rica etsem yardım eder misiniz

19614.jpg

Son düzenleme:
B Çevrimdışı

BETA ELEKTRONİK

Yeni Üye
4 Mar 2020
36
24
Merhaba ,
SEG marka Vestel üretim 32'' TV için tam yazılım konusunda yardımlarınızı rica ediyorum.
herkese kolay gelsin hayırlı işler .

4c5a335b-0553-4c6e-9302-65261c14b5df.jpg
8b146a8e-7500-4b23-a603-d68b90e20dc2.jpg

U Çevrimiçi

UmutWatson

Yeni Üye
8 Ara 2025
1
23
Merhaba Yazılım güncellemesi tuşuna bastık fakat televizyonun sinyal ışığı kırmızı yanıp sönüp duruyor sürekli
nasıl çözeriz.
IMG_20251208_221953.jpg

E Çevrimdışı

emrah74 

Aktif Üye
29 Ağu 2018
51
24 eylül 2025 bu tv için sana yazılım vermişiz. Verdiğimiz yazılımı denedin mi.?
Üstat cihazı kontrol ettim.Arıza şu şekilde
Cihaza enerji verince, standby ışığı 5 sefer yanıp sönüyor backligt geliyor herhangi bir yazı v.s yok ve cihaz kapanıyor kırmızı led sabit yanıyor.Yazılım atmak istediğimde aynı şekilde açılıp kapanıyor. Bu durumda nasıl bir yol izlemem gerekiyor.

Geri
Üst Alt