Yazolimi bildirim çanına yolladım yükleyin ve sonucu yazinMerhaba, SEG 43SBU700 güncelleme sonrası çalışmama sorunu için yazılım ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz.
![]()
Sorun nedirselamlar
Seri Numarası (SN)7464036 500588
selamlar
yazılım ihtiyacım var
Seri Numarası (SN)7464036 500588
teşekkürler
![]()
Istenilen bilgiyi bize iletinAynı yazılımı bende rica edebilirmiyim seg seg 43sbu700
Suan elimde yok pc geçince arşivde varsa paylaşırım
Yazılımı gönderdim yükleyin ve sonucu yazınMerhaba, 8 yıllık 40R6080U model no'lu Regal televizyonumu son 5-6 aydır açtığım zaman Regal logosu geliyordu ancak sonrasında TV tekrar kapanıyordu. Yaklaşık 8-10 kez denedikten sonra TV açılıyordu. 1-2 gündür ise Regal logosu geldikten sonra çok kez denememe rağmen hiç açamadım, fişten çekip fişi tekrar takınca stand by ışığı da yanmamaya, TV hiç açılmamaya başladı. Bekleyip belli bir süre geçtikten sonra fişi tekrar takınca stand by ışığı geliyor ve TV açılıyor. Ancak TV'yi kapatınca tekrar aynı kısır döngüye dönüyoruz. Herhangi bir donanım değişikliği olmadı.
![]()
![]()
Sorun nedirMerhabalar,
![]()
bana da yazılımı gönderebilir misiniz?
Yazılımı gönderdimMerhaba ,
SEG marka Vestel üretim 32'' 17MB140 TV için full yazılım konusunda yardımlarınızı rica ediyorum.
herkese kolay gelsin hayırlı işler .
![]()
![]()
B BETA ELEKTRONİK,
B BETA ELEKTRONİK,By_Trol
Sota
yokoono
Verilen yazılımı dene yazılımsal gibi duruyorÜstat cihazı kontrol ettim.Arıza şu şekilde
Cihaza enerji verince, standby ışığı 5 sefer yanıp sönüyor backligt geliyor herhangi bir yazı v.s yok ve cihaz kapanıyor kırmızı led sabit yanıyor.Yazılım atmak istediğimde aynı şekilde açılıp kapanıyor. Bu durumda nasıl bir yol izlemem gerekiyor.
Yazımı gönderdim yükleyip sonucu yazinMerhaba Yazılım güncellemesi tuşuna bastık fakat televizyonun sinyal ışığı kırmızı yanıp sönüp duruyor sürekli
nasıl çözeriz.
![]()
Sorun nedirMerhaba ,
SEG marka Vestel üretim 32'' TV için tam yazılım konusunda yardımlarınızı rica ediyorum.
herkese kolay gelsin hayırlı işler .
![]()
![]()