Çok teşekkür ederim şimdi yazılım yükleme işlemini başlatabildim.bildirim çanından kurtarma yazılımını indirebilirsin. Flash belleği FAT32 MBR olarak biçimlendirmeyi unutma.
Çok teşekkür ederim şimdi yazılım yükleme işlemini başlatabildim.bildirim çanından kurtarma yazılımını indirebilirsin. Flash belleği FAT32 MBR olarak biçimlendirmeyi unutma.
Yazılım yükleme işlemi başladı ama hala devam ediyor bu normal mi? Bu kadar uzun sürmemeli diye düşünüyorum. Acaba farklı bir sorun mu var yardımcı olabilir misiniz?bildirim çanından kurtarma yazılımını indirebilirsin. Flash belleği FAT32 MBR olarak biçimlendirmeyi unutma.
ekran ters ve rengarenk.sorun nedir?
Vestel Samart 42PF7175 42LED TV
Seri no 7164648 400396
Orjinal anakart 17MB95
Yerine takılan anakart 17MB96-2.1
Panel numaraları Model VES420UNVL-SO1
23141793
Google translate:ekran ters ve rengarenk.
REGAL 1032H4041S
SN 7072136300107
orjinal kart 17MB82S yerine takılan kart 17MB140
sorunu gri ekranda kalıyor kart değiştiginden dolayı.
![]()
başka yazılım verdim.Yazılım yükleme işlemi başladı ama hala devam ediyor bu normal mi? Bu kadar uzun sürmemeli diye düşünüyorum. Acaba farklı bir sorun mu var yardımcı olabilir misiniz?
panel etiketini ekleekran ters ve rengarenk.
REGAL 1032H4041S
SN 7072136300107
orjinal kart 17MB82S yerine takılan kart 17MB140
sorunu gri ekranda kalıyor kart değiştiginden dolayı.
![]()
Panel profile:Vestel Samart 42PF7175 42LED TV
Seri no 7164648 400396
Orjinal anakart 17MB95
Yerine takılan anakart 17MB96-2.1
Panel numaraları Model VES420UNVL-SO1
23141793
kurulumu tamamladım, kurulumdan sonra marka logosu görünmemeye ve gri ekranda kalma sorunuyla karşılaştım, televizyon hiç bir şeye tepki vermiyor.Panel profile:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.MB9X ailesi için;
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsur, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine pq isimli bir klasör ile yerleştirilir
PQ isimli klasör içerisindeki yazılımlara sahip bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır
TV yeniden açıldığında ekran düzelmiş olur
(Bazı istisna durumlarda Profile dosyalarında olduğu gibi TV yi kapattıktan sonra fişi çekip, stby ışığı sönene kadar beklemeniz gerekebilir.)
Maalesef bu da işe yaramadı :(başka yazılım verdim.
Google translate:kurulumu tamamladım, kurulumdan sonra marka logosu görünmemeye ve gri ekranda kalma sorunuyla karşılaştım, televizyon hiç bir şeye tepki vermiyor.
eski ve sorunlu bir kart bu seriye uygun yazılım elimde yoks.a besleme değiştik fhlips logo görünüyor kapanıp standyby yanıp sönüyor hızlı kurtarma yazılımı veya full
yazlıma ihtiyacım var
![]()
![]()
model no 39PFL3008K/12 ANAKART MODELİ 17MB95 V2.1
SERİ NO YBN1A1319536748 STANDYBY IŞIĞI HIZLI HIZLI YANIP SÖNÜYOR FİŞE TAKTIĞIMIZDA FHİLİPS LOGO GÖRÜNÜP Bİ SANİYE SONRA KAPANIYOR FULL VEYA KURTARMA YAZILIMINA İHTİYACIM VAR ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
![]()
![]()