teşekkürler..ancak olmadıFarklı bir mail adresi kullanarak deneyin.
teşekkürler..ancak olmadıFarklı bir mail adresi kullanarak deneyin.
Eklediğiniz resime göre panel arızası görünüyor ana kart ile uyumsuzlukta olabilir.merhaba malesef yazılım yine olmadı başarılı bir şekilde yükledim fakat ekran gelmedi.
![]()
merhaba ustam hakkını helal et senide bayağı bi uğraştırdık. üzülerek söylüyorum malesef yazılım yine olmadı başarılı bir şekilde yükledim fakat görüntü gelmedi.
![]()
görüntü bu şekilde.
NEXON 42NX600 42" SMART TV İÇİN
17MB96 KART
FULL YAZILIM İHTİYACIMIZ VAR.
![]()
MODEL: VES420UNDL-2D-N03
PANEL YAZILIMI İHTİYACIMIZ VAR.
PNL:23227614
VPAZ:20270419
Until you find the label on the lid, try this profile.Tv arka kapak etiketinin net resmini buraya ekleyin eksi yazılarınızda bir resim var rakamlar okunmuyor.
anakart mb82'den mb140'a degistirildi, yeni başlıga yazmayı unutmuşum.
Try. Panel profile
thx, did work wellTry. Panel profile
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
MB1XX ailesi için;
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsur, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine pq isimli bir klasör ile yerleştirilir
PQ isimli klasör içerisindeki yazılımlara sahip bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır
TV yeniden açıldığında ekran düzelmiş olur
(Bazı istisna durumlarda Profile dosyalarında olduğu gibi TV yi kapattıktan sonra fişi çekip, stby ışığı sönene kadar beklemeniz gerekebilir.)
Good.thx, did work well
Teşekkür ederim ustam benim ekran düzeldi. kolay gelsin size .Until you find the label on the lid, try this profile.
Google translate:
Kapaktaki etiketi bulana kadar bu profili deneyin.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.MB9X ailesi için;
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsur, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine pq isimli bir klasör ile yerleştirilir
PQ isimli klasör içerisindeki yazılımlara sahip bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır
TV yeniden açıldığında ekran düzelmiş olur
(Bazı istisna durumlarda Profile dosyalarında olduğu gibi TV yi kapattıktan sonra fişi çekip, stby ışığı sönene kadar beklemeniz gerekebilir.)
![]()
Teşekkür ederim ustam benim ekran düzeldi. kolay gelsin size .
bildirim çanından full yazılımı indirip kurun.Merhabalar,
TV fişe taktığımda ekran açılıyor ve beyaz ekranda FINLUX yazıyor ancak sonrasında tv açılmıyor. Kumandadan herhangi bir tuşa bastığımda kapanıp tekrar açılıyor ve aynı ekranda kalıyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Şimdiden çok teşekkür eder, forumdaki herkese iyi bayramlar dilerim.
![]()
bildirim çanından full yazılımı indirip kurun.Kumandadan açma tuşuna basıldığında tv ışığı yanıp sönüyor ancak tv açılmıyor. Yazılımla çözülebilecek bir şey mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
![]()