merhba hocam AWOX 58 İNÇ SMART VİDAA İŞLETİM SİSTEMİ TV YE BEİNCONNEC UYGULAMASI NASIL YÜKLEYEBİLİRM..PLAY STORE AÇMIYOR HATA VERİYOR..HATTA MAİL ADRESİNİ SAKINCALI GÖRÜYOR..SAYGILARIMLASorunun çözülmesine sevindim. İyi günlerde kullanınız.![]()
merhba hocam AWOX 58 İNÇ SMART VİDAA İŞLETİM SİSTEMİ TV YE BEİNCONNEC UYGULAMASI NASIL YÜKLEYEBİLİRM..PLAY STORE AÇMIYOR HATA VERİYOR..HATTA MAİL ADRESİNİ SAKINCALI GÖRÜYOR..SAYGILARIMLASorunun çözülmesine sevindim. İyi günlerde kullanınız.![]()
Farklı bir mail adresi kullanarak deneyin.merhba hocam AWOX 58 İNÇ SMART VİDAA İŞLETİM SİSTEMİ TV YE BEİNCONNEC UYGULAMASI NASIL YÜKLEYEBİLİRM..PLAY STORE AÇMIYOR HATA VERİYOR..HATTA MAİL ADRESİNİ SAKINCALI GÖRÜYOR..SAYGILARIMLA
Rica ederiz.talimata uygun bir şekilde yaptım tv açıldı teşekkür ederim
Cihazda ne yapıldı.?SEG televizyon görüntü ters çıkıyor.
![]()
Kurtarma yazılımını bildirim çanından indirebilirsin.![]()
Hi level tv açılmıyor, sadece kırmızı ışık yanıp sönüyor, ekranda herhangi bir tepki yok. Fış takılı değilken ok tuşuna basarak fişi takıyorum ama kırmızı ışık yanip sönüyor tuşu bırakıyorum gene tepki yok. Yardımcı olur musunuz
anakart mb82'den mb140'a degistirildi, yeni başlıga yazmayı unutmuşum.Cihazda ne yapıldı.?
Panelin etiketini de paylaşın.anakart mb82'den mb140'a degistirildi, yeni başlıga yazmayı unutmuşum.
17mb96 eski Kart yerine takılan da aynısıSökülen ve takılan kart aynı mı? Örneğin mb140 Söküldü mb140 Takıldı gibi
Tv arka kapak etiketinin net resmini buraya ekleyin eksi yazılarınızda bir resim var rakamlar okunmuyor.17mb96 eski Kart yerine takılan da aynısı
merhaba malesef yazılım yine olmadı başarılı bir şekilde yükledim fakat ekran gelmedi.Resmini eklediğiniz mb82 Ana kart için full yazılım verildi bildirimi kontrol edin.
ustam şimdi kontrol ediyorumda etiketler orjinal ellenmemiş hiç fabrikada hatalı yapıştırıldı muhtemelen elimde fazladan mb82 anakart var onun yazılımını bu panele göre değiştirelim o zaman.
![]()
![]()
merhaba ustam hakkını helal et senide bayağı bi uğraştırdık. üzülerek söylüyorum malesef yazılım yine olmadı başarılı bir şekilde yükledim fakat görüntü gelmedi.anakart mb82 fakat etiketteki seri mb140![]()
merhaba d smart nasıl Enabled yapabilirim next 2071 uydu cıhaz var ekran izlerken görüntu gidiyor geliyor surekli yapıyor sade bu tv de yapmakta yardımcı olabılırmısın tskr.