Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 21,113
Yazılım verildi.Ustam burayada bir göz atinnnn.
Yazılım verildi.Ustam burayada bir göz atinnnn.
denemeyle olacak iş mi.?Herkese iyi akşamlar vestel 40FA5050 kurtarma yazılımı olan var mı fotoğrafını şuanda çekemiyorum varsa 1-2 tane deniyeyim kolay gelsin hayırlı akşamlar
full yazılımı bildirim olarak gönderdim yükledikten sonra sonucu yazın.![]()
S.a
Ekli resimdeki cihaz açılışta logo gelmiyor. Panel backligt ışığı açılıyor, power ışığı yeşil olarak yanıyor. O şekilde bekliyor.
Full yazılım için yardımcı olur musunuz. Sorunum hakkında fikri olan var ise yardımcı olursa sevinirim.
Full yazılım yada kurtarma yazılım verilirse elimden geleni yapmak isterim.
Teşekkürler.
kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsin.iyi günler SEG tv kırmızı ışık yanıyor SEG logosu geliyor sonra ekran kararıyor görüntü gelmiyor. Seg tv logo geliyor ama açılmıyor.
![]()
ustam şimdi kontrol ediyorumda etiketler orjinal ellenmemiş hiç fabrikada hatalı yapıştırıldı muhtemelen elimde fazladan mb82 anakart var onun yazılımını bu panele göre değiştirelim o zaman.anakart mb82 fakat etiketteki seri mb140![]()
ustam şimdi kontrol ediyorumda etiketler orjinal ellenmemiş hiç fabrikada hatalı yapıştırıldı muhtemelen elimde fazladan mb82 anakart var onun yazılımını bu panele göre değiştirelim o zaman.
![]()
Fabrikada hatalı etiket yapıştırılmaz tv arka kapağındaki etiket bilgileri mb140 Ana karta aittir. Sizden önce onarım aşamasında içerisine kim müdahale etmişse mb82 Ana kart takmış toplama tv olmuş.merhaba bana hilevel 49hl550 model 17mb82s orjinal anakart için yazılım gerekiyor. tvnin arızası standby ışığı yanıp sönüyor ama açılmıyor.yardım ederseniz memnun olurum.
![]()
doğru ustam bizden önce değişmiş olabilir anakart. tv bana geldiğinde hiç çalışmıyordu besleme mosfetini ve osilatör enteğresini değiştim çalıştı fakat sonuç böyle çıktı.Fabrikada hatalı etiket yapıştırılmaz tv arka kapağındaki etiket bilgileri mb140 Ana karta aittir. Sizden önce onarım aşamasında içerisine kim müdahale etmişse mb82 Ana kart takmış toplama tv olmuş.
gönderdim yükleyip sonucu yazarsan sevinirimRegal yazısı yazıyor sönüyor kırmızı ışık siyah ekranda kalıyor
![]()
Uygun panel yazılımı ile görüntü gelir.doğru ustam bizden önce değişmiş olabilir anakart. tv bana geldiğinde hiç çalışmıyordu besleme mosfetini ve osilatör enteğresini değiştim çalıştı fakat sonuç böyle çıktı.
Eğer ben yanlış anlamadım ise üzerindeki anakartın etiketleride değişik mb 140 a ait çıkıyor galiba sota isimli kullanıcı arkadaşımızın yazdığı mesajdan böyle yorumladım. şimdi paylaştığım resimlerdeki anakartta benim elimde fazladan olan anakart panel yazılımını değiştirsek çalışmazmı acaba?
ışık sabitse yazılım almaz ayrıca yazılım elimizde yokSelamün aleyküm Regal TV herşey orijinal tandbay da sabit kalmış full yazılım yada kurtarma yazılımı gerek varsa teşekkürler..
![]()
![]()
![]()
Teşekkür ederim..ışık sabitse yazılım almaz ayrıca yazılım elimizde yok![]()