D
dogukanaydin82
Yeni Üye
- 26 Ocak 2020
- 29
- 42
Selamlar ustalarım 43f9510 vestel 17mb181tc fullyazılım rica edebilir miyim vestel yazısı gelip kapanıyor
Panel yazılımını bulabilmek için panelin takılı olduğu tv arka kapak etiket resmi gereklr
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Ustalarım selamlar SEG 32SCH5630 cihazım seg yazısı gelip takılıyor kırmızı ısık yanıp sönüyor yazılım konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
Hangi ana kartı kullanacaksınız.TV kapigin resmini attım
17mb82s uydulu olanHangi ana kartı kullanacaksınız.
Ok yazılım için yarın bilgisayarıma bakarım şu an telefon ile foruma giriş yaptım.17mb82s uydulu olan
Çok sağol senide yoruyorum kusuruma bakmaOk yazılım için yarın bilgisayarıma bakarım şu an telefon ile foruma giriş yaptım.
Sorum var şimdi sanaÇok sağol senide yoruyorum kusuruma bakma
full yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsin. Cihazındaki kartla uğraşma fazla naif elinde kalır.selamlar seri numaram 7191702400324
bir tane recovery dosyasıbulup yükledim. panel ışığı var görüntü yok. daha önce panel ışıgı da yoktu.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.17mb82s uydulu olan
Selamlar. Maalesef islem basarisiz. 1mb civarinda recovery dosyasi bulmustum. Onu yukledigimde logo ters sekilde geliyor ve ekran karariyordu. Bu dosyayi yuklemeye calistigimda ne yaptiysam tv yukleme moduna gecmiyor. Baska alternatif recovery dosyasi var mıdır. Teşekkür ederimfull yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsin. Cihazındaki kartla uğraşma fazla naif elinde kalır.