T
Turan Kılıçparlar
Aktif Üye
- 7 Tem 2021
- 54
- 24
kolay gelsin 17mb96 için vestel logo lazım ricaetsem
Selamlar Anakart değişti tv 43f9510 idi Anakart 17mb181tc vestel logosu gelip kapanıyor etiket değerim yok malesef full yazılım verebilirseniz memnun olucam panel dosyasını ben ayarlarım editör ile önemli değil saygılarLinkteki ilk mesajı okuyunuz.
Arızalı TV için yazılım talep konusu TIKLA
TV çalışıyor sadece panel gelmiyor menüde yok eprom çökmüş yaniSorum var şimdi sana
1-TV sende mi
2-Çalışıyor mu(menü geliyor mu)
TV bende eve getirdimTV çalışıyor sadece panel gelmiyor menüde yok eprom çökmüş yani
kolay gelsin 17mb96 için vestel logo lazım ricaetsem kapak resmini atamıyorum çünkü başka bir tv ye taktım kartı
Pardon şuan disardayim 1saat içinde deniyecem yazılımı bulamadım ona bakıyorumSorum var şimdi sana
1-TV sende mi
2-Çalışıyor mu(menü geliyor mu)
Logo yazılımı verildi.kolay gelsin 17mb96 için vestel logo lazım ricaetsem
teşekürlerLogo yazılımı verildi.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Bu olabilir ustam full yazılıma ihtiyacım varSelamlar Anakart değişti tv 43f9510 idi Anakart 17mb181tc vestel logosu gelip kapanıyor etiket değerim yok malesef full yazılım verebilirseniz memnun olucam panel dosyasını ben ayarlarım editör ile önemli değil saygılar
hocam bu logoyu indirdim ama şifre istiyorForum sayfasının sağ üst köşesinde bildirim çanı var. Tıklayın sizi yazılıma yönlendirecektir.
başka yazılım verdim.Selamlar. Maalesef islem basarisiz. 1mb civarinda recovery dosyasi bulmustum. Onu yukledigimde logo ters sekilde geliyor ve ekran karariyordu. Bu dosyayi yuklemeye calistigimda ne yaptiysam tv yukleme moduna gecmiyor. Baska alternatif recovery dosyasi var mıdır. Teşekkür ederim