Devam eden arıza nedir?Evet tv yazılımı alıyor ve yazılım bitince açılıyor aynı ariza devam ediyor yardımcı olabilir misiniz
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.Merhaba 49f9401 Vestel TV stand-by ışığı sürekli yanıp sönüyor full yazılıma ihtiyacım var ürün orijinal kapak açılmadı daha
![]()
çok teşekkür ederim sorun giderildiYazılım verildi bildirimi kontrol edin.
Rica ederim.
bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsiniz.Merhaba
![]()
Merhaba TV VESTEL yazısı çıkıyor iki kez açılmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler..
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Merhaba
![]()
Merhaba TV VESTEL yazısı çıkıyor iki kez açılmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler..
vestel konusuna yazmıssınız. Sizin cihaz atmaca grubuna ait mesajınızı o konuya ekleyin.Sayın Admin'ler
Yardım talebim ile ilgili bi eksik, yanlış taslak veya yanlış konu başlığı altında olması gibi bi sorun mu oldu acaba.
TV deki sorunum ile ilgili yardımınız lazım. şimdiden teşekkürler
Rica ederiz.çok teşekkür ederim sorun giderildi
Tamam teşekkür ederimvestel konusuna yazmıssınız. Sizin cihaz atmaca grubuna ait mesajınızı o konuya ekleyin.
Toplama tv biraz uğraştırır maalesef ben ilgilenmiyorum.Slm vesyel TV var kirmizi ışık sürekli yanıp sönüyor 17mb82s uydulu kartlı yada md140 var ikiside olabilirler uazilim 140 takınca cihaz açıyor panel yok yazlim olmadigi için 2 hdm daha iyi olur 17md82s uzerinki yazıya kanmayın daha önce değişmiş yaşlı bir adamın
![]()
![]()