thearmytr Çevrimdışı

thearmytr

Yeni Üye
27 Mar 2019
30
Merhaba iyi günler üstadım, benim televizyon biraz eski Hi-Level marka, bu televizyonun işletim sistemini yükseltme şansımız var mı Amazon Puhu Tv Blu Tv Exxen gibi platformları kullanmak istiyorum, çok eskiden forumdan sağolsunlar yardımcı oldular Netflix yükleyebildim USB'ye dosya atıp fakat sonrasında hiç güncelleme yapamadım.

Samsung S3 telefona özel rom atılarak Android 11-12 kurmaları gibi bir sistem yapabilir miyiz acaba? :)

Televizyon Bilgileri:
Televizyon panel arkasındaki etiket bilgileri:

Not: Televizyonda herhangi bir anakart, panel vs.. değişikliği olmadı sadece USB olarak Netflix yükledim ve yanlış hatırlamıyorsam 1 kez sistemi güncelleştirme yapmıştım yine bu sitedeki bir konu yardımıyla

R Çevrimdışı

rmzn50

Yeni Üye
4 Ocak 2025
2
37
1000119931.jpg

Merhaba, iyi akşamlar
Tv açılırken vestel logosu gidip geliyor bir türlü açılmıyorda kapanmıyor da, uygun yazılım bulabilir miyiz ne tavsiye edersiniz? Kolay gelsin

Son düzenleme:
D Çevrimdışı

Dicanyo

Yeni Üye
4 Ocak 2025
6
50
İyi Çalışmalar
axen AX40DAB13/0216 model tv logo ekranında takılı kaldı.

Anakart Değişmedi
Panel Değişmedi

Sorun ile ilgili yardımcı olabilirmisiniz

118c7c43217379242.jpg

2840f9d689a2e555b.jpg

Son düzenleme:
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,015
İyi Çalışmalar
axen AX40DAB13/0216 model tv logo ekranında takılı kaldı.

Anakart Değişmedi
Panel Değişmedi

Sorun ile ilgili yardımcı olabilirmisiniz

118c7c43217379242.jpg
Siz bu konuyu okuyup bilgileri altına ekleyin sizin tv Atmacaya ailt

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,228
Merhaba iyi günler üstadım, benim televizyon biraz eski Hi-Level marka, bu televizyonun işletim sistemini yükseltme şansımız var mı Amazon Puhu Tv Blu Tv Exxen gibi platformları kullanmak istiyorum, çok eskiden forumdan sağolsunlar yardımcı oldular Netflix yükleyebildim USB'ye dosya atıp fakat sonrasında hiç güncelleme yapamadım.

Samsung S3 telefona özel rom atılarak Android 11-12 kurmaları gibi bir sistem yapabilir miyiz acaba? :)

Televizyon Bilgileri:

Not: Televizyonda herhangi bir anakart, panel vs.. değişikliği olmadı sadece USB olarak Netflix yükledim ve yanlış hatırlamıyorsam 1 kez sistemi güncelleştirme yapmıştım yine bu sitedeki bir konu yardımıyla
Tvde yaşına ve teknolojik yapısına göre en güncel yazılım yüklü android box alıp kullanmanız en doğru seçim olur.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,015

Televizyon Bilgileri:

Üstat inan uğraştığına değmez zaten mb120 donanım olarak yetersiz Androidbox alıp devam et.

Geri
Üst Alt