Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 20,821
başka yazılım verdim.Verdiğiniz yazılımı denedim ancak işe yaramadı Vestel yazısı bi anlık gelip geri gidiyor hızlı yanıp sönmesi bittikten sonra :/
başka yazılım verdim.Verdiğiniz yazılımı denedim ancak işe yaramadı Vestel yazısı bi anlık gelip geri gidiyor hızlı yanıp sönmesi bittikten sonra :/
yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz. Sonucu yazmayı ihmal etmeyin.![]()
![]()
![]()
Tv de degisen parca yok.Vestel yazısı geliyor ve stanby ışığı yanip sonuyor daha sonra sabit yanmaya başlıyor. Yardımcı olabilir misiniz.
Siz bu konuyu okuyup bilgileri altına ekleyin sizin tv Atmacaya ailtİyi Çalışmalar
axen AX40DAB13/0216 model tv logo ekranında takılı kaldı.
Anakart Değişmedi
Panel Değişmedi
Sorun ile ilgili yardımcı olabilirmisiniz
![]()
hangisi.?17mb95m V224t full yazılım gerekli
Tvde yaşına ve teknolojik yapısına göre en güncel yazılım yüklü android box alıp kullanmanız en doğru seçim olur.Merhaba iyi günler üstadım, benim televizyon biraz eski Hi-Level marka, bu televizyonun işletim sistemini yükseltme şansımız var mı Amazon Puhu Tv Blu Tv Exxen gibi platformları kullanmak istiyorum, çok eskiden forumdan sağolsunlar yardımcı oldular Netflix yükleyebildim USB'ye dosya atıp fakat sonrasında hiç güncelleme yapamadım.
Samsung S3 telefona özel rom atılarak Android 11-12 kurmaları gibi bir sistem yapabilir miyiz acaba?
Televizyon Bilgileri:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Televizyon panel arkasındaki etiket bilgileri:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Not: Televizyonda herhangi bir anakart, panel vs.. değişikliği olmadı sadece USB olarak Netflix yükledim ve yanlış hatırlamıyorsam 1 kez sistemi güncelleştirme yapmıştım yine bu sitedeki bir konu yardımıyla
Üstat inan uğraştığına değmez zaten mb120 donanım olarak yetersiz Androidbox alıp devam et.Merhaba iyi günler üstadım, benim televizyon biraz eski Hi-Level marka, bu televizyonun işletim sistemini yükseltme şansımız var mı Amazon Puhu Tv Blu Tv Exxen gibi platformları kullanmak istiyorum, çok eskiden forumdan sağolsunlar yardımcı oldular Netflix yükleyebildim USB'ye dosya atıp fakat sonrasında hiç güncelleme yapamadım.
Samsung S3 telefona özel rom atılarak Android 11-12 kurmaları gibi bir sistem yapabilir miyiz acaba?
Televizyon Bilgileri:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Televizyon panel arkasındaki etiket bilgileri:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Not: Televizyonda herhangi bir anakart, panel vs.. değişikliği olmadı sadece USB olarak Netflix yükledim ve yanlış hatırlamıyorsam 1 kez sistemi güncelleştirme yapmıştım yine bu sitedeki bir konu yardımıyla
kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.![]()
Merhaba, iyi akşamlar
Tv açılırken vestel logosu gidip geliyor bir türlü açılmıyorda kapanmıyor da, uygun yazılım bulabilir miyiz ne tavsiye edersiniz? Kolay gelsin
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.![]()
![]()
Merhabalar,
Açılışta Regal yazısı gelip gidiyor ve TV açılmıyor. Gerekli yazılımı verirseniz sevinirim.
Sadece bu bilgiye ulaşabildim.Siz bu konuyu okuyup bilgileri altına ekleyin sizin tv Atmacaya ailt
https://tavsiyeforumu.com/konu/hi-level-sunny-axen-atmaca -elektronik-yazilimlari.12310/
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor Okuyun uygulayın.![]()
![]()
SELAMUN ALEYKÜM HERKESE
SEG TELEVİZYONUMUN LOGOSU GELİYOR AMA AÇILMIYOR
DAHA ÖNCE YAZILIM YÜKLEMEDİM ACİL YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
HİÇBİR ELLEME YAPILMADI CİHAZA
Maalesef oda işe yaramadı tek farkı vestel yazısı daha uzun ve çizik halde ekrana gelmesi.başka yazılım verdim.
Eline emeğinize sağlık. İşe yaradı.kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.