Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.Merhaba arkadaşlar Vestel 40fb5050 açılışta Vestel geliyor sonra yazı gidiyor LED ler 10 saniye kadar yanık kalıp TV kapaniyor siyah ekranda iken kurtarma yazılımı varmı.
Merhaba arkadaşlar Vestel 40fb5050 açılışta Vestel geliyor sonra yazı gidiyor LED ler 10 saniye kadar yanık kalıp TV kapaniyor siyah ekranda iken kurtarma yazılımı varmı.
Linkteki ilk mesajı okuyunuz.3D Smart 47PF9090 47'' Led Televizyonum da Vestel yazısı anlık gelip geri gidiyor ve Televizyon açılmıyor, Televizyonda besleyici kart dışında hiç bir değişen yoktur ne tür bir yol izlemem gerekiyor alt tarafa Seri Numarasını bırakıyorum belki yazılım yüklemek sorunu çözebilir yazılım verebilirseniz memnun olurum.
SN: 7283389 400175
Çok teşekkür ederimYazılım verildi bildirimi kontrol edin.
full yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.3D Smart 47PF9090 47'' Led Televizyonum da Vestel yazısı anlık gelip geri gidiyor ve Televizyon açılmıyor, Televizyonda besleyici kart dışında hiç bir değişen yoktur ne tür bir yol izlemem gerekiyor alt tarafa Seri Numarasını bırakıyorum belki yazılım yüklemek sorunu çözebilir yazılım verebilirseniz memnun olurum.
SN: 7283389 400175
seri bilgisi okunaklı değil
dostlar bu tv de standby yanıp sönüyor kurtarma yazılımı denedim fakat yazılımı hiç almadı full yazılımı var mı . şimdiden teşekkürler
verdiğim yazılımı bir dene bakalım.
yazılım oldu teşekkürlerverdiğim yazılımı bir dene bakalım
Verdiğiniz yazılımı denedim ancak işe yaramadı Vestel yazısı bi anlık gelip geri gidiyor hızlı yanıp sönmesi bittikten sonra :/full yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.