Anakarrt 17MB130P ustam. Panel VES500QNDC-2D-N14Ana kart nedir?
Son düzenleme:
Anakarrt 17MB130P ustam. Panel VES500QNDC-2D-N14Ana kart nedir?
Ana kart nedir?
Teşekkürler eve geçince tekrar çekip göndericem.Resimdeki rakamlar okunmuyor.
I have for another model but with the same panel and the same motherboard. If the remote control no longer works, you can use a programmable one. Try at your own risk.Anakarrt 17MB130P ustam. Panel VES500QNDC-2D-N14
Zamanında bu yazılımı yüklemiştim. Sayenizde TV düzeldi. Benim bu modelde tabii uygulaması çıkmıyor. TV'den güncelleme de bulmuyor. Tabii uygulamasını yüklemenin bir yolu var mıdır? Teşekkürler.Yazılım.
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Android box kullanın.Zamanında bu yazılımı yüklemiştim. Sayenizde TV düzeldi. Benim bu modelde tabii uygulaması çıkmıyor. TV'den güncelleme de bulmuyor. Tabii uygulamasını yüklemenin bir yolu var mıdır? Teşekkürler.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.
YOUTUBE ÇALIŞMIYOR YARDIIMCI OLURMUSUNUZ YAZILIM KONUSUNDA
REGAL 49R6012F2 49''
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.MODEL NO: 32R4011H 32" UYDU ALICILI LED TV
SN: 7824074 700353
Anakart : 17mb82s
Full yazılım lazım logoda kalıyor açılmıyor
Tv deki sorun nedir?
Yazılım ihtiyacım var.lütfen uygun yazılım rica ederim
Yazılım ihtiyacım var.lütfen uygun yazılım rica ederim
Merhaba tüm fonksiyonları çalışıyor.sinyal gelmiyor.Sanki uydu girişi kısa devreymiş gibi LNB kablosu takılı değilken bile anten kablosunu kontrol edin diye uyarı veriyorTv deki sorun nedir?
Yazılım ile alakası yok ana kartta lnb devresinde arıza var. Yağışlar nedeniyle anten kablosundaki izolasyonsuz yerlerden yırtılmalardan çatlaklardan tvye yağmur suyu da girmiş olabilir.Merhaba tüm fonksiyonları çalışıyor.sinyal gelmiyor.Sanki uydu girişi kısa devreymiş gibi LNB kablosu takılı değilken bile anten kablosunu kontrol edin diye uyarı veriyor